Jedan savršeni mali stan

Jedan savršeni mali stan

chez-marie-sixtine-2

Francuzi doista imaju stila, i to ne samo kada se radi o odjevnim kombinacijama. Neodoljivi chic pronašli smo prvo u uredu My Little Paris u pariškoj četvrti Montmartre – smješten je u zgradi koja ljeti postaje pravi mali ‘hub’ za sve kreativce, tamo se održavaju radionice, specijalne večere i razna druženja za medije.

chez-marie-sixtine-1

Sličnu filozofiju ima i francuski brend Marie-Sixtine koji je iznad svoje trgovine u Parizu uredio jedan savršeni mali stan za sve svoje goste, klijente, partnere ili novinare. Tamo se održavaju radionice, posebne pop up večere, vježba se joga, obavlja shopping s VIP klijentelom…

chez-marie-sixtine-1

Zahvaljujući arhitektonskom studiju Atelier Baptiste Legué nastala je reinkarnacija ideje brenda unutar jednog prostora. Stan spaja komfor i savršeni dizajn hotelske sobe s osjećajem doma kakav gosti imaju u vlastitoj kući. Paleta sivih i pastelnih boja, modernog skandinavskog minimalizma i klasičnog francuskog chica stvorili su jako ugodan prostor ispunjen zanimljivim detaljima i dekoracijama, poput neonskog oblaka u spavaćoj sobi, privlačne cvjetne tapete ili pom-pom ukrasa u kuhinji.

chez-marie-sixtine-7

Stan se sastoji od spojene kuhinje i blagovaonice s masovnim drvenim stolom te spavaće sobe s bračnim krevetom i stylish kupaonice. Duž svih prozora prozorske klupčice su namijenjene za sjedenje, a razliku zaista čine svi detalji – od tepiha, jastuka i navlaka za stolce. Volite li ovakav tip uređenja, zasigurno ćete pronaći ideju-dvije za sebe.

chez-marie-sixtine-4

chez-marie-sixtine-6

chez-marie-sixtine-8

chez-marie-sixtine-9

chez-marie-sixtine-3

Foto: Chez Marie-Sixtine

Učitati još
Zatvori