Meister the Lök traper jakna slikarsko je platno mod(er)nih buntovnika 

Meister the Lök traper jakna slikarsko je
platno mod(er)nih buntovnika 

Foto: Stella Mešić

I kad ništa nije sigurno, jedno je kristalno jasno – traper jaknu moguće je kombinirati uz sve modne izričaje i stilove. Savršeno krojene hlače od odijela i košulja? Traper jakna. Obične hlače i pamučan T-shirt? Traper jakna. Ogromna asimetrična til haljina ili mini satenska haljina? Traper jakna. Sportski kombinezon? Poprilično smo uvjereni da odgovor već znate. 

Nakon bomber jakne koja je predstavljena prošle jeseni, Lokomotiva i najpoznatiji njemački biljni liker u samo su 150 komada rekreirali legendarnu oversized traper jaknu. A što ju čini tako posebnom? Rekli bismo da je to šest detalja kojima je zajedničko samo jedno – mogućnost presonalizacije i samoizražavanja. 

Foto: Stella Mešić

Izražena osobnost, snažan karakter i bunt, ili pak samozatajnost, suzdržanost i ljubav prema normama na kraju krajeva su ono što, više ili manje, svatko od nas nosi u sebi. Sada sve to možemo nositi i na sebi. Krasila nas mirna ili borbena narav, Meister the Lök otvara mogućnosti, daje slobodu i obraća se svima. Baš su zato Lokomotiva i najpoznatiji njemački biljni liker u ovom projektu okupili kreativce iz pet različitih industrija – grafiti Meistera Cheza 186, koktel Meistera Dorijana Skoblara, fotografkinju Stellu Mešić, svestranog umjetnika Joshuu Čirjaka  i energični duo Vanillaz. Svi su oni spremno uskočili u traper jaknu koju je dizajnirala Lana Puljić, a čijih šest detalja karakterizira duh svakog Meistera koji ju nosi.

#BetheMeister svijetleći patch osvijetlit će put do noći ispunjenih glazbom, plesom i adrenalinom 

Foto: Stella Mešić

…baš kao što to radi DJ duo Vanillaz koji zna da ritam basa može stvoriti atmosferu zbog koje je lako pomisliti kako slušajući njihovu glazbu stvarate uspomene koje ćete pamtiti čitav život. Svijetlite u mraku! Ok nam je to što volite da sve oči gledaju u vas.

Neutralni traper patch otključat će vašu kreativnost i oslobodit će najluđe ideje

Foto: Stella Mešić

Kažu da papir trpi sve, ali Lokomotiva i najpoznatiji njemački biljni liker vjeruju da je traper stvoren da podnese sve kreativne ideje. Zato je na jaknu učvršćen neutralni canvas koji možete presonalizirati – sprejanjem. Dodajte mu malo boje (ili ga ostavite netaknutog) i pokažite svijetu pravoga sebe, baš kao što Meister Joshua Čirjak svoju kreativnost pokazuje na svakom materijalu kojeg se primi. 

Grafiti sprej postat će kist kojim ćete istražiti granice vlastitog kreativnog potencijala

Grafiti kultura duboko je utkana u život noći, baš kao i u #BetheMeister stil života. Boljeg predstavnika scene u kojoj je sprej glavno sredstvo izražavanja od Cheza 186 ne možemo niti zamisliti. Uzmite sprej u svoje ruke i odvažite se. Pri tome ne morate brinuti jer #BetheMeister filozofija podržava i nesavršene poteze. A ako sprej nije vaše sredstvo izražavanja, iznenadite samoga sebe i svijet – tko kaže da se morate pokoriti zadanim formatima? 

#BetheMeister gumbi omogućit će vam da se uvijek izrazite na drugi način

Foto: Stella Mešić

Stella Mešić je personifikacija metamorfoze. Kroz leću njezinog objektiva putujemo u nemoguće, a jakna s #BetheMeister gumbima omogućit će vam da se poigrate s patchem, skinete ga, oslikate, pa ga opet stavite na svoja leđa i tako pokažete svoju autentičnost.

U džepu se nalazi tajni eliksir koji će boostati vašu kreativnost

Meister the Lök jakna ima mali džep u koji savršeno stane minijatura najpoznatijeg njemačkog biljnog likera tako da i vi, baš poput cocktail Meistera Dorijana Skoblara, uvijek budete spremni za novi mix. Kad trebate dozu inspiracije, kad poželite probuditi kreativnost, ili samo želite nazdraviti samome sebi – tu je tajni eliksir, uvijek nadohvat ruke.

Meister the Lök Manifesto postat će guideline za život

Foto: Matej Grgić

Etiketa koja se nalazi u unutrašnjosti jakne komunicira bit dvaju brendova koji se nalaze iza Meister the Lök projekta – Meistera u fashion svijetu, Lokomotive, i Meistera u svijetu biljnih likera. Dva brenda, koja uvijek iznova probijaju granice kreativnosti, vjeruju i u tvoj potencijal i osobnost. 

–  Mislim da ova jakna savršeno odražava identitete oba brenda, slavi taj neki opušteni, urbani lifestyle koji najpoznatiji njemački biljni liker i utjelovljuje, dok se  Lokomotivina estetika najviše čita u samom pristupu i tretiranju pojedinih detalja – predimenzioniranju, mogućnosti skidanja i stavljanja traper patcha na leđa, posebno brendiranim gumbima, velikom patchu koji svijetli u mraku, kaže Lana Puljić koja će jaknu kombinirati uz savršeno krojene hlače od odijela i običan pamučan t-shirt  ili asimetričnu svilenu haljinu.  

Ako ste i vi jedan od onih koje kreativan, neobuzdan, divlji i buntovan duh nerijetko odvede na podije okupane svjetlima reflektora i ispunjene glasnim beatovima glazbe, Meister the Lök traper jaknu potražite na web shopu Lokomotive – u ograničenoj količini od 150 komada i po cijeni od 956 kn. U slučaju da vam samo treba mali poticaj da postanete mod(er)ni buntovnik, jaknu potražite – na istom mjestu. Prost!  

Foto: Stella Mešić i Matej Grgić

Učitati još
Zatvori