Alisa u zemlji čudesa kao tema djevojačke zabave

maplevalley1

Pisali smo već o Javorovoj dolini, idealnoj rustikalnoj lokaciji za vjenčanja smještenoj u Gorskom kotaru. U ovoj prirodnoj oazi možete pronaći scenografiju za sve važnije događaje u svom životu, između ostalog i za djevojačke zabave gdje Maple Valley tim prema vašim željama organizira tematski tulum.

maplevalley5

Tako je za jednu mladenku organizirana zabava kojoj je u poslijepodnevnim satima prethodilo darivanje. Tema ‘bridal showera’ bila je poznata priča Lewisa Carolla ‘Alisa u zemlji čudesa’, točnije Klobučareva čajanka – kao i u knjizi, scenografija je smještena u šumu gdje su izneseni stolci, stolovi i fotelje te na njih posloženi setovi za ispijanje čaja. Za lizalice, slamke i bočice bili su zaduženi NtS Events, kolači su iz kućne radinosti, a retro namještaj, šalice, satovi i slično doneseni su s imanja.

maplevalley7

Naposljetku su na etažere složeni kolačići, u staklenke uliveni napitci poput onih za rast i smanjivanje iz knjige, a čaj se pijuckao iz romantičnih vintage setova. Uz takvo je druženje mladenka dobila poklone, a djevojačka zabava se nastavila unutar kuće na imanju. Ako pronalazite inspiraciju za svoje događanje na ovim fotografijama, posjetite stranicu Maplevalleycroatia.com i raspitajte se za sve detalje.

maplevalley8

maplevalley6

maplevalley4

maplevalley3

maplevalley2

0