Jana “Voda s porukom” pomaže
osjetljivim skupinama društva

U Centru za rehabilitaciju Silver dana je upriličeno je druženje štićenika i zaposlenika, učenika Prve ekonomske škole iz Zagrebu i predstavnika Jamnice kako bi obilježili uspješnu realizaciju prvog humanitarnog cilja u ovogodišnjem projektu Jane „Vode s porukom“.

BARBARA-KOLAR

Barbara Kolar

Prikupljanjem dovoljnog broja virutalnih kapljica putem web stranice www.vodasporukom.com osigurana je donacija Centru za rehabilitaciju Silver kojom će se osigurati jačanje kapaciteta samog centra za kvalitetniji i uspješniji program socijalizacije, kao i poboljšanje radnih sposobnosti budućih pasa pomagača koji svakodnevno pomažu slijepim i slabovidnim osobama te osobama s invaliditetom. Ovu lijepu humanitarnu priču došli su podržati i voditeljice Barbara Kolar i Sanja Doležal, voditelj i pisac Bruno Šimleša, ali i mnogi drugi koji su se kao socijalizatori uključili u pomoć i kvalitetnije funkcioniranje samog centra.

BRUNO-SIMLESA_RUJANA-JEGER

Burno Šimleša, Rujana Jeger

Cilj ovoga humanitarnog djelovanja jest da se kroz projekt Jana „Voda s porukom‟ pruži i dodatna, sveobuhvatna podrška volonterskim obiteljima socijalizatora, čija se neprocjenjiva uloga očituje u odgajanju kvalitetnih mladih pasa za školovanje. Centar ovim projektom također planira dodatno opremiti prostor za boravak i rad sa štencima i mladim psima kako bi podigao kvalitetu usluga i postigao veći napredak u razvoju pasa kako bi se u konačnici pomoglo osobama s invaliditetom i na taj način podigla kvaliteta njihovog života.

sanja

Latica Ivanišević, Marijan Alfonso, Sanja Doležal

RUJANA-JEGER

Rujana Jeger

Preporuka

Zatvori