Izvrsna prilika za kupnju najpopularnijih BMW modela

Izvrsna prilika za kupnju
najpopularnijih BMW modela

U svim Tomić & Co. poslovnicama u tijeku je promotivna akcija u kojoj su najpopularniji BMW modeli s bogatim paketom opreme spremni za isporuku odmah i to po povoljnim cijenama.

Odvezite svoj novi BMW serije 3 već od 282.000 kuna, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Ponuda se odnosi na modele BMW 318d, 320d i 320d xDrive opremljene bogatim ADVANTAGE paketom opreme. Riječ je o izvrsnoj prilici za kupnju sedme generacije najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj. Globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, može biti vaš! I to u roku od svega nekoliko dana uz brojne dodatne pogodnosti i opremu.

U svim Tomić & Co. poslovnicama u tijeku je promotivna akcija modela Serije 3 i X1

Kako bi za nadolazeću sezonu putovanja bili spremniji nego ikada prije, na akciji je i novi BMW X1 – jedan od najprodavanijih SAV modela u Hrvatskoj. Atraktivni BMW X1 sDrive18d ADVANTAGE dostupan je već od 267.000 kuna. Dobivate i gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti, u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, svakom vozaču osigurat će maksimalnu udobnost i užitak pri svakom metru vožnje.

Bilo da se odlučite za legendarnu „trojku“ ili fleksibilan i dinamičan BMW X1 nećete pogrješiti. Riječ je o jedinstvenoj prilici za kupnju koja se ne propušta. Osim povoljnijih cijena, za svakih prijeđenih 100.000 kilometara, svaki kupac dobiva i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone. Možete ih naći u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli. Startajte s najboljima uz povoljnije cijene i raznovrsne bogate pakete opreme – ovo je akcija koju ne biste trebali propustiti. Dodatne informacije o najpopularnijim modelima potražite na poveznicama: https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-09-09-serija3_advantage.html ; https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-07-09-x1_advantage.html

Preporuka

Zatvori