Izlasci ovog vikenda

Izlasci ovog vikenda

kokteli-dubravkin-put-13

Završite tjedan, a i mjesec, u znaku zabave, plesa, koncerata i maškara. Večeras možete započeti vikend s novom listom koktela u ponudi Dubravkinog puta. Tako osim iznimnih večera možete uživati još i u probranim okusima, a o kakvima se radi možete saznati ovdje.

Nakon večere i koktela, u 20 sati na redu je plesna predstava Prison of Decision by Dance Company &M koja nakon godine dana još uvijek izaziva veliku pozornost kod kazališne i plesne publike. ‘Prison of Decision’ istražuje temu izazova prihvaćanja različitosti s kojima se dvoje ljudi suočavaju u odnosu te odražava i dinamiku rada dviju plesačica koje različite plesne izražaje i koreografske ideje spajaju u harmoničnu, ali slojevitu izvedbu. Prvotno napravljena uz glazbenu matricu, atmosfera postaje dodatno intenzivnija kada uključimo i faktor glazbe uživo koja prati plesače.

Prison-of-decision-post-slider-fejs

Od 22 sata u zagrebačkom Vintage Industrial Baru održat će se jedan od najljepših ambijentalnih koncerata koje smo mogli vidjeti i doživjeti prošle godine – onaj Mr.Lee & IvaneSky. Nakon impresivnog nastupa koji je ostavio publiku bez daha u ZKM-u, umjetnički duo vraća se na pozornicu Vintage Industrial Bara.

Projekt Mr.Lee & IvaneSky nastao je pred nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i, konačno, Let3, te je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky.

ivanka i mrle slider fejs

Uz ovaj pokretački duo na albumu ‘Colors’ sudjeluje još cijeli niz sjajnih glazbenika, a prije svega jezgro benda koje čine gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin(Morso, Let3). Uz njih na albumu su gostovali i Matija Dedić (klavir), Darko Jurković Charlie (Gitara), Bobo Grujičić (bubanj), Ivan Valušek (bas, sitar), Rene Mazurkijević (klarinet) i drugi, a produkciju potpisuju Matej Zec i Iztok Turk. Sve informacije o koncertu možete saznati na Facebook stranici.

Neno Belan & Fiumens pripremaju tradicionalni koncertni spektakl u mjesecu zaljubljenih, koji će se održati 25. veljače u zagrebačkom Domu sportova. Koncert u Domu sportova ujedno će biti i najveći samostalni koncert u Belanovoj karijeri: najavljena je velika produkcija, sjajan zvuk i cijeli niz nezaboravnih pjesama od vremena Đavola pa Belanove solo karijere do hitova s Fiumensima.

gardenbrewery-velika

Young Marco, jedan od najtraženijih producenata današnjice, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u subotu 25. veljače 2017. Njegov nastup je i promocija Love International Festivala koji se održava u The Garden Resortu u Tisnom. Sjajni selektor iz Amsterdama u Zagrebu će predstaviti set pun iznenađenja, rijetkih traka i nekonvencionalne glazbe.

Young Marco sada je fokusiran na širenje svoje čudne, prekrasne i ekscentrične glazbe diljem svijeta. Svoj jedinstveni talent pokazat će i ovog ljeta na Love International festivalu u Tisnom, a ovo je jedinstvena prilika da zavirite u ljeto uz sjajnu glazbu i Garden craft pivo. Iza pulta će mu se priključiti residenti Nick i Pepi, ujedno i dvojac koji stoji iza radijske emisije i glazbene večeri Adriatic Coasting.

Dvoje sretnika vodimo na ovaj glazbeni doživljaj. Javite svoje ime i prezime na [email protected] i u predmet emaila navedite Young Marco. Sretnike javljamo točno u ponoć!

Čestitamo Katarini Juričić i Martini Ćosić!

Foto: Screenshot, Sanja Jagatić Photography

Učitati još
Zatvori