Istarska vila za idiličan obiteljski odmor

luka_final_2

Jesen je stvarno prekrasno godišnje doba za kraće, vikend odmore. Iako ste se vjerovatno nauživali sunca i mora, jedan vikend izlet s obitelji bit će pravi potez za iskoristiti ovo toplo jesensko sunce.

luka_final_14

luka_final_1

Istra je uvijek omiljena destinacija, a vila Luka idealna je baš za odmor svih generacija. Osim što je jako lijepo uređena i dekorirana, lokacija joj je savršena. Sve je nadohvat ruke, vozilo vam uopće neće biti potrebno i kratkim šetnjama za tili čas ste u centru grada gdje možete uživati na šljunčanoj plaži, shoppingirajući po trgovinama, provodeći ugodne i mirne večeri u restoranima. Nacionalni park Brijuni je samo deset minuta vožnje brodom što će sigurno razveseliti najmlađe članove obitelji.

luka_final_18

luka_final_19

Vila je smještena na velikoj parceli s bazenom, natkrivenom vanjskom blagavaonom i bogatim i zabavnim dječjim igralištem. Sve četiri spavaće sobe imaju svoju kupaonicu. Vila je opremljena svim modernim uređajima i WiFi internetom, a djecu će obradovati već spremni bicikli, ping pong stol i razni drugi rekviziti.

Više informacija o ovom idiličnom mjestu i vili možete saznati na istriaforyou.com.

luka_final_41

luka_final_42

luka_final_44

luka_final_45

luka_final_32

luka_final_28

luka_final_23

luka_final_22

luka_final_17

luka_final_8

luka_final_11

luka_final_13

luka_final_16

luka_final_7

luka_final_6

luka_final_12

luka_final_27

luka_final_21

luka_final_25

luka_final_20

luka_final_4

luka_final_3

luka_final_5

luka_final_10

Foto:istriaforyou.com

0