Osvojiti mobitel nikad nije bilo lakše

Osvojiti mobitel nikad nije bilo lakše

Iskon.Mobile

Igrajna Vargek, Ana Bacinger i Petra Kurtela

Što, osim prijateljstva i ljubavi prema modi, spaja Petru Kurtelu, Igrajnu Vargek i Anu Bacinger? Ujedinjenim snagama ove će djevojke odabrati pobjednika ili pobjednicu Iskon.Mobile foto natječaja „Nas 3“. Natječaj se do kraja srpnja odvija na Instagramu.

Iskoristite ljeto za zajedničko fotografiranje ili selfie s još dvoje prijatelja, pokažite svoju kreativnost i osvojite čak tri mobitela iz Iskonovog webshopa, po jedan za svaku osobu s prijavljene fotografije. Za sudjelovanje je dovoljno javno objaviti zajedničku fotku uz korištenje hashtagova #nas3 #iskonovci do 31.7.2017. godine.

iskon-2

Dinamično ljeto za žiri Iskon.Mobile natječaja

Glumica Petra Kurtela je u visokom stadiju trudnoće i uskoro očekuje bebu, Igrajnin dućan Iggy je predstavljao modne novitete na odličnom Design Districtu. A Ana Bacinger se vratila s kraćeg odmora na kojem je proslavila pobjedu na Urban Make Over natječaju, koji joj je donio ulaznicu za Story Hall of Fame, naše najveće okupljanje celebrityja. Nakon zajedničkog druženja i razmjene novosti, tri prijateljice su spremno prihvatile izazov i snimile nekoliko selfieja za Iskon.Mobile.

Zašto baš troje?

Uvijek prijateljski nastrojen telekom Iskon ušao je u svijet mobilne telefonije i predstavio univerzalnu Iskon.Mobile tarifu za svoje korisnike. Jedna od prednosti odlične mobilne tarife je dobivanje besplatnih dodatnih gigabajta prometa, minuta razgovora i količine SMS poruka kroz međusobno umrežavanje Iskonovaca. Dovođenjem dva prijatelja u Iskon.Mobile, svaki Iskonovac tako na raspolaganju ima 6 GB prometa te 3000 jedinica za razgovore i SMS-ove. Uz to dodatno dolazi još 1 GB namijenjen popularnim chat servisima (Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram). Kao i čak 10 sati za gledanje TV sadržaja u pokretu putem Iskon.TV Player aplikacije te neograničeno unutar dometa Wi-Fija.

Iskon.Mobile

Osim toga, Iskon.Mobile pretplatnička tarifa za samo 120 kuna dolazi bez ugovorne obveze i bez naknade za uspostavu poziva. Također, uz nju svaki Iskonovac dobiva trajni popust do 45 kn/mj na Iskonove dodatne usluge. Iskon.Mobile mogu odabrati korisnici Iskonovih paketa. Prilikom odabira ili produljenja svojeg paketa ostvaruju i do 1000 kuna popusta na novi mobitel ili drugi gadget iz ponude Iskon.Webshopa. Djevojke su odabrale svoja tri favorita, koja će osvojiti pobjednik ili pobjednica natječaja #nas3 #iskonovci. Neka ljeto počne!

Osobe s pobjedničke fotografije osvajaju tri odlična mobitela, nakon čega će njihov jedini zadatak biti dogovoriti kome će pripasti koji od ljepotana odličnih specifikacija:

Xiaomi Redmi 4A

Najpopularniji Kinez na tržištu mobilnih uređaja opasno konkurira već proslavljenim velikanima. Odlične performanse po prihvatljivoj cijeni isprobat će i dobitnici natječaja. Mobitel je inače dostupan u Iskon.Webshopu za 1299 kuna, tj. samo 299 kuna za Iskonovce koji biraju ili produljuju svoj paket.

iskon-5

Huawei P9 Lite 2017

Nova verzija jednog od najprodavanijih uređaja ima napredne foto opcije te hi-fi reprodukcije zvuka. Huawei P9 Lite 2017. namijenjen je naprednijim korisnicima koji smartphone koriste i kao multimedijalni uređaj. U Iskon.Webshopu inače ima cijenu od 2299 kuna, dok je Iskonovcima dostupan već od 1299 kuna.

iskon-4

Samsung Galaxy J3

Zaljubljenici u široke zaslone imaju novog favorita, a to je Samsung Galaxy J3 s redizajniranim prednjim dijelom koji iskustvo gledanja podiže na višu razinu. Dobitnici natječaja „Nas 3“ će isprobati i ovaj odličan smartphone. On se inače nalazi u Iskon.Webshop ponudi za 1199 kuna, tj. samo 199 kuna za korisnike Iskonovih paketa koji biraju ili produljuju uslugu.

iskon-6

Učitati još
Zatvori