Magično vjenčanje na plaži poznatog brazilskog supermodela

harpersbazaarsg

Aktualno ljeto brojne su poznate manekenke odlučile iskoristiti za održavanje vlastitog vjenčanja. U srpnju su sudbonosno da izrekle Ana Beatriz Barros i Hanne Gaby Odiele, a o njihovim ceremonijama, prvoj održanoj u mediteranskom okruženju Mykonosa, a drugoj održanoj na livadi u okolici New Yorka, više ste mogli pročitati ovdje. Brojni modni mediji popratili su ovaj sretni dan za dvije manekenke, baš kao što je to bio slučaj i prošlog tjedna, kada je svoje ljetno vjenčanje organizirala i udala se Isabeli Fontana.

@diferrero

Brazilski supermodel za lokaciju održavanja izabrala je prelijepu pješčanu plažu Soneva Fushi resorta na Maldivima, gdje je tik uz more razmijenila bračne zavjete s brazilskim glazbenikom Diegom Ferrerom. Iako više detalja zasad ipak nije poznato, Isabeli i Diego fotografijama su dočarali dašak atmosfere s vjenčanja i podijelili ih sa svim svojim obožavateljima na Instagramu.

isabelifontana2

Isabeli je izgledala poput morske vile odjevena u prozirnu haljinu, odnosno kombinaciju kupaćeg kostima i glamuroznog kaftana, koju je izradila brazilska marka Agua de Coco. Od objavljenih fotografija, uvjerljivo je najupečatljivija ona na kojoj novopečeni bračni par pozira fotografu na stepenicama u vodi, s pogledom na dugu.

isabelifontana7

isabelifontana

isabelifontana3

isabelifontana5

Foto: Instagram (Isabeli Fontana, Diego Ferrero)

0