Interior inspo: Studio apartman u Los Angelesu
Interior inspo: Studio apartman u Los Angelesu

Interior inspo: Studio
apartman u Los Angelesu

Pronašli smo idealni primjer apartmana o kojem maštamo otkad znamo za pojmove maštati, interijer i – ciglani zidovi! Jovanna Kay je djevojka koja stoji iza Instagram profila @ohkimora, a čiji dom predstavlja ostvarenje svih naših interijerskih snova.

Tamnocrveni zidovi od ovog prirodnog materijala uvijek će biti naša ultimativna interijerska fantazija. Međutim, s ovim odabirom treba biti pažljiv. Točnije, tek uz adekvatne popratne elemente, stanovi ovog tipa dobivaju na svojoj poželjnosti. Zato je komad poput velike bijele sofe, koju smo i ovdje zapazili, ono što kreira savršen kontrast naspram zemljanih tonova. Minimalistički, neutralni detalji time dodatno naglašavaju teksturu zida.

Cjelokupan dojam koji ovaj studio apartman čini tako upečatljivim jeste upravo pažljivo kombiniranje raznovrsnih materijala. Tako možemo vidjeti da se savršeno kombiniraju ciglanih zidovi i metalne stepenice, ali je tu i prozirni, stakleni stol koji dodatno daje prostranost. Osim toga, čvrstina cigle ublažena je laganim materijalima od kojih su sačinjeni lampioni.

Drugim riječima, ako ste tragali za inspiracijom uređenja ugodnog doma, onda je to definitivno ovaj stan! Skladnosti cjelokupnog interijera svakako doprinosi i činjenica da postoji kontinuitet u tonalitetu, pa tako paleta komada ne odstupa previše od osnovnih nijansi. Međutim, detalji poput slika na zidovima ili brojne biljke razbijaju monotoniju.

Kada na sve to dodamo činjenicu da je ovaj apartman lociran u uvijek suncem okupanom Los Angelesu, ne preostaje nam ništa drugo osim da ga proglasimo jednim od ultimativnih inspiracija.

Učitati još
Zatvori