Zimska idila u poznatoj kući za odmor Casa Nube

Zimska idila u poznatoj kući
za odmor Casa Nube

Kada je prije 3 godine došla na radar publike, Casa Nube je u trenu postala prava mala Instagram senzacija. Svojim izgledom i ugođajem koji nudi i dalje izgleda kao savršeno mjesto za zimski odmor. I ne samo zimski, rado bi je posjetili u svako doba godine.

S obzirom na na nemogućnost uživanja u snježnim radostima na padinama planina izvan granica zemlje, ove godine smo opet otkrili sve hrvatske ljepote – posebice Gorski kotar i sve prekrasne lokacije koje nudi za uživanje u snijegu.

Zima iz snova

Casa Nube nalazi se u upravo Gorskom kotaru, u mjestu Hlevci i ne možemo zamisliti bolje mjesto za pogled na pahulje nego iz topline njene unutrašnjosti. Moderne linije ocrtavaju dvije etaže čija je prednja strana u potpunosti ostakljena, pružajući tako neometanu vizuru snijegom zametenih borova u dvorištu.

U izgradnji prevladava drvena obloga, kako u unutrašnjosti, tako i izvana, što daje osjećaj topline u hladnim zimskim danima kada se samo želimo ugodno smjestiti uz vatricu koja pucketa. Kuća je opremljena odvojenom garažom i bazenom tako da je spremna i za ljetni bijeg u planine – iako trenutno vladaju pravi zimski uvjeti. Za malo maštanja o savršenom odmoru posjetite službeni Facebook profil i Instagram.

Učitati još
Zatvori