Zavirite u novi kompleks četiri moderno uređene kuće za odmor nedaleko od Poreča

Zavirite u novi kompleks četiri moderno uređene kuće za odmor nedaleko od Poreča

U istarskom mjestu Lašići, nedaleko od Poreča i Novigrada, nedavno je završena gradnja i uređenje kompleksa četiri kuće za odmor, idealne za sve one koji traže mjesto gdje će moći uživati u maksimalnoj privatnosti i komforu.

Kompleks, čija je gradnja počela 2018. godine prema projektu ureda Urbane ideje, sastoji se od dvije manje kuće površine 240 m2 te dvije veće kuće od 320 m2. Karakterizira ih suvremena interpretacija tradicionalne istarske gradnje te moderno uređen interijer. U prizemlju manjih kuća, koje su za prodaju, nalazi se dnevni boravak s prostorom za blagovanje te kuhinja iz koje je moguće izaći na vrt. Na katu su smještene tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama.

Elegancija i jednostavnost u interijeru

Veće kuće, Villa Povetica i Villa Kroštula, sastoje se od dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje te jedne spavaće sobe s kupaonicom u prizemlju, dok se na katu nalaze još četiri spavaće sobe od kojih svaka također ima vlastitu kupaonicu. Nazvane po tradicionalnim istarskim slasticama, ove dvije vile potpuno su opremljene i namještene za tjedni najam.

Moderan interijer suptilnog industrijskog stila se odlikuje elegancijom i jednostavnošću te pruža visoku razinu komfora. Prevladavaju tople boje koje su naglašene detaljima jačeg kolorita, poput crvenih vrata izbe kuhinje, stolica i dekoracija. Sav namještaj je rađen po mjeri, a zidne dekoracije vežu se uz poznate hrvatske motive. Detalj drvenih greda prostoru daju posebnu toplinu, a odlično se uklapaju u moderno uređenje.

Vrtni paviljon i bazen

Osim interijera, jednako očaravajuć je i eksterijer ovih kuća. Vrtni paviljon s ljetnom kuhinjom uređen je u elegantnom stilu, a gostima je na raspolaganju i predivan bazen. Osim toga, opuštati se možete i na predivnim, djelomično natkrivenim i nenatkrivenim, terasama.

Ako maštate o mirnom obiteljskom odmoru u prekrasnom istarskom okruženju, Ville Povetica i Kroštula ispunit će sva vaša očekivanja. Sadrže sve što je potrebno za idiličan odmor, a u nastavku donosimo još nekoliko fotografija kako biste mogli vidjeti o čemu pričamo. Vjerujemo da će vas, baš kao i nas, ove predivne kuće za odmor ostaviti bez daha.

Odmor u ovim divnim vilama možete rezervirati na myistria.com.

Foto: Visinada Villas

Učitati još
Zatvori