Zavirite u jedan cool stan prepun vintage namještaja

Zavirite u jedan cool stan prepun
vintage namještaja

Ponekad se vrlo lako odričemo starih stvari i rješavamo starih komada namještaja iz svog doma, okrećući se onim novijima i modernijima. No, kako bi se reklo, ono što je nekome otpad, nekom drugom je blago, a to su svojim primjerom pokazale i dvije sestre, Katja (umjetnička direktorica) i Marija (fotografkinja), koje su s vintage komadima s buvljaka uredile svoj cool stan u Berlinu.

Kao velike zaljubljenice u dizajn interijera, u ovom su prostoru Katja i Marija demonstrirale svoju kreativnost i zamislile ga kao idealnu lokaciju za fotografiranje i za iznajmljivanje fotografima, brendovima, tvrtkama, kreativnim agencijama i svim drugim kreativnim ljudima koji žele izvući potencijal od ovog super šarmantnog stana prepunog prirodnog svjetla.

Cool stan u Berlinu

Središnja točka u stanu je dnevna soba koja je u obliku open spacea povezana s drvenom kuhinjom (koju su djevojke izradile same), a budući da je stan u potkrovlju, iz njega je izvučen maksimalni potencijal s galerijom na kojoj se nalazi spavaća soba.

Iako prepun starih i odbačenih stvari, ovaj je stan pun živosti, topline i šarma, a dojmu svakako pridonose drveni elementi, biljke, šareni tepisi i detalji u bojama. Vlasnice stana stalno su na buvljacima i oplemenjuju ovaj prostor nekim novim otkrićima, pa im je tako jedna od redovitih stanica vikendom legendarni berlinski buvljak u Mauerparku. Još fotografija ovog stana pronađite u nastavku, a djevojke pratiti možete na Instagram profilu @moaandlov.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori