Zavirite u dom stylish Britanke Poppy Delevingne

Zavirite u dom stylish Britanke
Poppy Delevingne


Britanku Poppy Delevingne pratimo već dugo i danas nam se čini kao da smo s njom odrasle. Poppy je bila pripadnica londonske zlatne mladeži i redovito ju se moglo vidjeti na party sceni, bok uz bok najboljim prijateljicama Alexi Chung i Sienni Miller. Okušala se i u modelingu i u glumi, a u novije vrijeme joj s milijun i pol followera na Instagramu nije strana ni influencerska karijera.

Dosad je već surađivala s mnogo modnih i beauty brendova, čiju odjeću nosi i proizvode koristi, te se s vremenom iz tih suradnji za nju stvorila prilika da za različite brendova stvara i vlastite kolekcije; one koje će nositi njen potpis, ali i koje će odražavati njen stil i ono što ona doista jest. Slična je stvar i s brendom H&M Home, s kojim Poppy ovih dana baš ulazi u suradnju i za koji je kreirala vlastitu kolekciju dodataka i asesoara za dom. Tim povodom, pustila je H&M u svoj dom i tako su nastale ove fotografije koje vam donosimo u nastavku.

Kako izgleda dom slavne britanske trendseterice?

On bi se mogao opisati s tri riječi: eklektičan, luksuzan i zabavan. Riječ je o kući u zapadnom Londonu, koja je pravi mali koloristički raj, a već po prvim fotografijama jasno je kako Poppy voli dizajn interijera i da je baš svaki detalj u ovoj kućni pomno planiran i postavljen.

Interijer u potpunosti odražava njenu vrckavu osobnost i vidi se kako britanska ‘it’ djevojka niti u jednom kutku doma ne bježi od boja; čak i u prostoriji s baršunastom sofom koja ima tamne zidove. Brojne detalje koji krase njen dom donijela je sa svojih brojnih putovanja, a životni prostor dijeli sa svojim životnim partnerom i suprugom Jamesom Cookom. Uvid u njen interijer dobili smo zahvaljujući prvom nastavku nove H&M Home globalne kampanje koja se zove At Home With… U sklopu suradnje, Poppy je odabrala svoje omiljene nove H&M Home komade i njima dekorirala svoj dom, a oni u prodaju stižu 15. kolovoza.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori