Pogled u dom poznate britanske blogerice

Pogled u dom poznate britanske blogerice

Otkako se Instagram profilirao kao jedna od najjačih društvenih mreža, postao je prepoznatljiv kao vrelo inspiracije za brojna lifestyle područja.

Uređivanje doma postalo je znatno lakše otkad su nam aplikacije poput Instagrama ili Pinteresta nadohvat ruke. Svi korisnici koji objavljuju ili kategoriziraju svoj sadržaj mogu poslužiti kao nadahnuće za vlastito uređenje, otvaraju nam se vrata k mnogim novim brendovima i novim stilovima gdje se svatko može snaći i izabrati najljepše za sebe.

Instagram kao vječna inspiracija za uređenje doma

Nekada to stvara i probleme jer se fiksiramo na trendove i stilove koji su prolazni ili uređenja koja su nerealistična za naše budžete, prostore i slično pa zapinjemo na svakom koraku, ali uz promišljeno i pametno korištenje, ove aplikacije su zaista savršene.

Tim više što nam otvaraju prozor u domove poznatih influencera u kojima odličnih i često pristupačnih komada namještaja zaista ne nedostaje.

Svakom content creatoru, bio on bloger, vloger ili Instagram ličnost, važno je da budu okruženi fotogeničnim prostorom koji će vrlo često služiti kao kulisa za njihov sadržaj na društvenim mrežama. Zato pri selidbi ili uređenju jako paze da svaki detalj prostora bude savršen kako bi se mogao više puta iskoristiti u svrhu objava, bilo samostalno ili kao pozadina. Mnogi će baš zato uređenje svojeg doma jako aktivno i iscrpno dokumentirati, ne samo da bi mogli uvrstiti sve brendove s kojima potencijalno surađuju, nego kako bi mogli poslužiti kao inspiracija ili moodboard za sve svoje pratitelje.

Kako izgleda londonski dom Lily Pebbles?

Među domovima u kojima smo pronašli baš puno privlačnih elemenata, iako možda s prevelikim naglaskom na aktualne trendove koji bi mogli izblijediti, nalazi se dom britanske blogerice Lily Pebbles. Iako je trendi vibra vrlo snažna, dom je topao, lijep i svakako prepun pozadina za sav sadržaj koji Lily snima i objavljuje.

Lily i njen muž Rich kuću su preuredili prije dvije i pol godine te se preselili prije nego što su dobili malenu djevojčicu Grey. Svoj su londonski dom sređivali u etapama te čak nakon useljenja mijenjali neke od soba kako bi izgledale savršeno i bile po njihovoj mjeri. Među najupečatljivijim prostorijama su spavaća soba (koja je preuređivana dva puta), dnevna soba i kuhinja.

Ističu se svojim kombinacijama boja – u spavaćoj sobi vladaju pastelno ružičasti i zeleni tonovi, kuhinja je duboke smaragdno zelene boje, a dnevna soba se ističe tamnoplavim statement zidom. Mnoge su stvari rađene po mjeri baš za dimenzije svake sobe, a imperativ u cijeloj kući je bio puno prirodnog svjetla i oku privlačnih detalja.

Lily je svaku etapu preuređenja revno dokumentirala na svojim kanalima na društvenim mrežama, a na sljedeća tri videa možete zaviriti u nama najljepše prostorije.

Spavaća soba

Dnevna soba

Kuhinja

Na njenom YouTube kanalu možete pronaći još detalja obnove.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori