Zara Home ima novu kolekciju koja je inspirirana New Yorkom

Zara Home ima novu kolekciju koja je
inspirirana New Yorkom

Vizualni dnevnici projekt je koji je Zara Home pokrenula u veljači ove godine. Do sada smo vidjeli vizualni dnevnik Pariza, a najnoviji vizualni dnevnik je New York. Vizualni dnevnici prikazuju intimni prostor fotografa, bilo da se radi o mjestu boravka ili omiljenom gradu u kojem živi. U ovom poglavlju vizualnih dnevnika New York vidimo kroz oči Maximea Poiblanca, francuskog fotografa i redatelja koji New York naziva svojim domom.

„Ne postoji nigdje na svijetu grad poput New Yorka… tu je arhitektura, svjetlost, energija i ljudi. Pronalazim beskrajnu inspiraciju u zgradama koje presijecaju obrise i vinjete stvorene prirodnim svjetlom i sjenom. Svaki dan kao da prvi put iznova vidim grad i nešto novo u njemu.“

Zara Home kolekcija kroz oči fotografa Maximea Poiblanca

Uz novi vizualni dnevnik New Yorka, Zara Home izbacila je i popratnu kolekciju. I dok je New York urbana džungla koja nikada ne spava, kolekcija je prožeta zemljanim tonovima, prirodnim materijalima i namještajem pomalo rustikalnog izgleda. Osim namještaja u kolekciji možemo pronaći i dekorativne predmete poput vaza, tepiha i ukrasnih košara. Također, ova kolekcija je specifična obzirom da sadrži i kuhinjske predmete poput tanjura, zdjela, šalica i pribora za jelo. Samim time, možemo reći da iako je New York grad koji ne spava, životni prostor je uvijek mjesto u kojem kroz uređenje interijera možemo pronaći mir. Cijelu kolekciju možete pronaći na linku.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori