Zara Home ima novu kolekciju koja će uljepšati vaš životni prostor
Zara Home ima novu kolekciju koja će uljepšati vaš životni prostor

Zara Home ima novu kolekciju koja će
uljepšati vaš životni prostor

Svima već poznate i voljene Zara Home kolekcije uvijek nas iznova oduševe. Ovoga puta Zara Home predstavila je kolekciju u suradnji s arhitektom Vincentom Van Duysenom. Ovo je istoimeno prva Zara Home+ kolekcija. Kolekcija Zara Home+ 01 postavlja temelje za sve buduće kolekcije, odnosno naglasak ove kolekcije je na bezvremenskim komadima za dnevni boravak izrađenim da maksimiziraju svestranost i nadopunjuju vaš prostor i stil. S obzirom na to da ova kolekcija postavlja temelje za nadolazeće, siluete su jednostavne, materijali su prirodni, a kvaliteta je vrhunska.

Kolekcija u suradnji s arhitektom koja će upotpuniti vaš životni prostor

Vincent Van Duysen, arhitekt koji je imao čast prvi surađivati na Zara Home+ kolekciji, ističe kako mu je u kolekciju bio cilj unijeti dozu minimalizma i jednostavnosti. „Razbijajući ovaj geometrijski jezik, osjećao sam da mogu ponovno sastaviti dijelove na način koji je bio još vjerniji mojoj filozofiji. Verzije koje su bile jednostavne, iskrene i duševne.“ Kolekcija je prožeta prirodnim materijalima, a Vincent ističe kako postoji određena doza transparentnosti u načinu na koji prirodni materijali pokazuju svoje kvalitete. Upravo zbog toga u kolekciji su korišteni materijali poput čvrste hrastovine i kože, lana i svježeg pamuka koji će u suštini trajati pravu malu vječnosti.

U samoj kolekciji možemo pronaći komade koji su idealni za uređenje dnevnoj boravka i blagovaone, a opet u njoj se nalaze i dekorativni predmeti koji je uljepšati svaki naš životni prostor. Ono što je super kod ove kolekcije, jest to što svi predmeti dolaze u raznim dimenzijama koji će se uklopiti u vaš životni prostor. Cijelu kolekciju možete pronaći na službenoj stranici Zara Home, a vjerujemo da će vas oduševiti jednako kao i nas. Naše najdraže komade donosimo u nastavku.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori