Prvi pogled u Zara Home kolekciju za proljeće

Prvi pogled u Zara Home
kolekciju za proljeće

Zara Home9

Nakon što smo pospremili i posljednje božićne ukrase koji su krasili jelku, prozore, vrata i komade, počelo se nekako prirodno nametati razmišljanje o tome što bismo u svom domu mogli promijeniti ili barem osvježiti s dolaskom proljetnih dana. Na istoj valnoj duljini trenutno djeluju i poznati brendovi specijalizirani za uređenje interijera, koji užurbano predstavljaju svoje kolekcije za proljeće 2018.

Njima se pridružila i Zara Home s vlastitim sugestijama, pruživši nam ovih dana prvi pogled u svoju kolekciju detalja za dom za toplije dane. Iako cijela kolekcija još uvijek nije otkrivena, prvi vizuali otkrivaju veliki naglasak Zare Home na prirodne i neutralne boje u novoj sezoni, pa već sada možete očekivati da će proljeće biti u znaku bež i boje šampanjca te blijedo breskvastih i sivih tonova.

Zara Home10

Zara Home kolekcija za proljeće

Boje će biti razigrane romantičnim cvjetnim printevima, a vizualni dojam dodatno će obogatiti fini i visoko kvalitetni materijali koje Zara Home donosi, poput vrhunskog satena (navodno kvalitetnijeg no ikad). On će dominirati spavaćom sobom, čijem uređenju poznati brend u novoj sezoni posvećuje veliku pozornost, dok će kupaonicu krasiti detalji od elegantnog mramora. Već je poznato koji komadi dolaze u prodaju, a više informacija pronađite u webshopu.

Zara Home12

Zara Home2

Zara Home3

Zara Home4

Zara Home5

Zara Home7

Zara Home11

Zara Home6

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori