Na sniženjima smo pronašli najbolje komade za uređenje doma
Na sniženjima smo pronašli najbolje komade za uređenje doma

Na sniženjima smo pronašli najbolje
komade za uređenje doma

U brojnim dućanima ovih su dana krenula ljetna sniženja. Osim odjevnih kombinacija, sada je savršeno vrijeme da u svoj dom također unesete neke novitete. Zara Home i H&M Home u ponudi imaju savršene komade koji će se uklopiti u svaki dom, bez obzira na stil uređenja.

Zara Home

Zara Home poznata je po svom jednostavnom, pročišćenom stilu, pogotovo kad su u pitanju dodaci za uređenje interijera. Sada na akciji tako možete pronaći predivne setove za krevet koji nikada neće izaći iz mode. Kvalitetni laneni, pamučni ili satenski komadi jamče ugodan san, a uvijek izgledaju savršeno.

Romantični printevi cvijeća imaju taj starinski štih koji je vječan. Od sitnijih pa do malo većih i ‘težih’ uzoraka, kvalitetni komadi posteljine koji su u ponudi zadovoljiti će sve ukuse.

Ukrasni jastuci nikada nisu izgledali ljepše, a ove sezone također dominiraju cvjetni uzorci u svim bojama. Ako ste, pak, ljubitelj nešto klasičnijeg izgleda, u ponudi su također jednostavni uzorci ili tek jednobojne jastučnice kvalitetne izvedbe koje će se uklopiti u svaki interijer.

 

Sedamdesete su se ovih dana naveliko vratile u interijere, a to je itekako vidljivo u detaljima kao što su tepisi. Šareni uzorci, resice, ‘čupavi’ tepisi odišu duhom hippy pokreta i savršeno će se ukopiti u svaki interijer te mu dati jednu posebnu udobnost.

Kuhinjski setovi također odišu jednostavnošću, starinskim izgledom i prirodnim materijalima.

Kupaonica je mjesto koje je predviđeno za opuštanje, stoga je uvijek dobro uložiti u kvalitetne ručnike, kućne ogrtače ili pak udobne papuče. Zarini jednostavni modeli od vrhunskih materijala nikada ne izlaze iz mode, a ponuda je zaista bogata.

H&M Home

Sniženja su krenula i u švedskom gigantu, a osim odjeće, u ponudi ima i vrhunsku liniju proizvoda za dom. Po pristupačnim cijenama sada tako možete pronaći ukrasne jastuke u neutralnim bojama koji će svaku prostoriju pretvoriti u oazu opuštanja.

Tu su i brojne sitnice koje mogu biti savršene ideje za poklon, kao što su šalice, košare za odlaganje ili pak komadi posuđa te vaze zaista posebnih oblika koje će privući pažnju.

Foto: Zara Home, H&M Home

Učitati još
Zatvori