Zara Home nas u novom editorijalu vodi u dom poznate lifestyle blogerice

Zara Home nas u novom editorijalu vodi u
dom poznate lifestyle blogerice

Nakon suradnje s dizajnericom interijera Athene Calderon, Zara Home nastavlja svoj serijal “At Home With” kojim, u suradnji s poznatim osobama, predstavlja svoje nove proizvode i detalje za uređenje doma. Ovoga puta nas kroz prekrasan editorijal vode u dom Héloïse Brion, lifestyle blogerice koja stoji iza Miss Maggie’s Kitchen.

U domu kod Héloïse Brion

Francuskinja Héloïse Brion je svijet kuhanja zavoljela još kao djevojčica, no životni put ju je isprva odveo u drugom smjeru. Petnaest godina radila je u modi, a kada je napunila 40, zaključila je da je došlo vrijeme da se posveti svojoj pravoj strasti. U tom se trenutku pokrenula je Miss Maggie’s Kitchen, projekt o receptima i životnom stilu.

Héloïse sa suprugom i dvojicom sinova živi u Normandiji, u predivnoj seoskoj kući iz 1895. godine. Kuća nazvana Miss Maggie njezin je neiscrpan izvor inspiracije. Ovdje kuha i stvara ukusne recepte kako bi s prijateljima i obitelji uživala u hrani u jednako čarobnom vrtu.

Miss Maggie pokazala se savršenim odabirom za predstavljanje nove kolekcije poznatog španjolskog brenda Zara Home, koji nas kroz obilazak kuće upoznaje s novim proizvodima za kuhinju, ali i raznim drugim detaljima i dekoracijama za dom, poput keramičke lampe starinskog izgleda, ukrasnih jastučića, posteljine za krevet, zrcala s ukrasnim drvenim okvirom i slično.

Nezaobilazne sitnice za postavljanje stola prema savjetima Héloïse Brion

Osim što nas je provela kroz svoj divan dom, Héloïse je podijelila i nekoliko svojih sezonskih recepata, ali i savjeta za postavljanje stola. Nezaobilazne sitnice za postavaljnje stola prema njenim savjetima donosimo u nastavku, dok recepte, kao i cijeli editorijal, možete pregledati ovdje.

  • Miješajte materijale i tkanine (drvo, keramika, metal, lan, staklo, konopac, cvijeće…)
  • Pazite na detalje. Može se raditi o nečemu jednostavnom poput grančice aromatičnog bilja iz vašeg vrta, staklenke meda kao znak pažnje.
  • Ne pokušavajte simetrično posložiti stol jer će se time vaši gosti nesvjesno osjećati u formalnom okruženju… a želite da se osjećaju opušteno i ugodno.
  • Igranje različitim visinama (čaše, cvijeće…) pružit će stolu ritam. Pazite da ne stavite predmete u visini oka na sredinu stola, između uzvanika, jer se neće moći dobro vidjeti i opušteno razgovarati.
  • Svjetlo i glazba ključni su elementi. Obožavam svjetlost koju pružaju svijeće ili toplo osvjetljenje.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori