U Zaru Home stiže veliko 3D božićno drvce od papira koje će zasigurno biti hit ovih blagdana
U Zaru Home stiže veliko 3D božićno drvce od papira koje će zasigurno biti hit ovih blagdana

U Zaru Home stiže veliko 3D božićno drvce od papira koje će zasigurno biti hit ovih blagdana

Kako nam odmiču dani, sve više i više nas hvata euforija i uzbuđenje oko adventa, nadolazećih blagdana i Božića. Vesele nas osvijetljene ulice, okićeni izlozi, okus vruće čokolade, hladne večeri i šetnje predivnim uličicama koje krase najljepši ukrasi. Možda je najljepši ipak povratak nakon večernje šetnje u tople domove.

Dom u blagdanskom duhu

Kako bismo stvorili ugodnu i toplu atmosferu posežemo za raznoraznim ukrasima, božićnim detaljima, mirisnim svijećama. Ipak, jedna je stvar središte svih domova u nadolazećim blagdanima – božićno drvce. I ne, nije prerano razmišljati o tome kako ćemo ga okititi jer nama ljepšeg osjećaja od onoga kada su nam domovi osvijetljeni lampicama, a miris bora ili jelke prožme svaki kutak. Ipak, postoje oni koji njeguju nježniji, neutralniji i minimalistički stil, stoga je potraga možda nešto malo teža.

Zara Home ima predivno 3D božićno drvce od papira naslovnica

3D božićno drvce od papira

Ako ove godine tražite nešto drugačije drvce koje već samo po sebi izgleda posebno, pronašli smo upravo takvo jedno. S njim će vam prostor uvijek izgledati elegantno i chic, a dobra je stvar da vam iglice s poda neće predstavljati problem. Naime, Zara Home u svojoj je božićnoj kolekciji predstavila 3D božićno drvce od papira u tri veličine – 160×50, 100×39 i 50×20 cm.

Zara Home 3D božićno drvce od papira (4)

Unikatno, praktično i chic

Dobra je stvar što ova papirnata božićna drvca dolaze u malenoj kutijici pa su praktična za pohranu i možete ih iznova svake godine jednostavno sastaviti i spremiti. Jednom kad ih sastavite, sigurni smo da ćete biti zadovoljni završnim rezultatom jer ova drvca izgledaju zbilja unikatno, puno, a krase iz zlatni detalji koji im daju jednu elegantnu i toplu notu što će svakako doprinijeti da vaš prostor izgleda svečanije. Upotpunite kutak i mirisnim difuzorom ili pak lampicom u toplim bojama i postignut ćete pravu blagdansku atmosferu.

Zara Home 3D božićno drvce od papira (6)
Zara Home 3D božićno drvce od papira (5)
Zara Home 3D božićno drvce od papira
Zara Home 3D božićno drvce od papira (3)

Trenutno je na Zara Home web-stranici dostupno najmanje, a uskoro u web-prodaju stižu i srednje i veliko drvce. Stoga, pomno pratimo i čekamo da ove godine naše domove ukrasimo na nešto malo drugačiji način.

Zara Home 3D božićno drvce od papira (2)

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori