Nemoguće je ne zaljubiti se u interijer ovog beogradskog kafića

Nemoguće je ne zaljubiti se u interijer
ovog beogradskog kafića

Jako lako padamo na lijepe kafiće. Ključno za (društveni) život ispijanje kave toliko je bolje kada se događa u interijeru koji osvaja na prvi pogled. A još ako je kava vrhunska (što uglavnom jest) recept za ugodne trenutke u danu postaje potpun.

Lula Fine Espresso Bar

Beograd je, što se lijepih kafića tiče, prava riznica inspiracije. Jedan posjet tom gradu nije dovoljan da se istraže sva cool mjesta kojih je svakim danom sve više. Među nama najljepšima svakako je i Lula Fine Espresso Bar otvoren prošle godine u poslovnom centru Central Garden. Interijer potpisuje Studio OBE koji je spojio inače hladni industrijski prostor s pastelnim bojama i grafički upečatljivim podom za zaista odličan rezultat.

Osim interijera u koji se zaista nemoguće ne zaljubiti, Lula Fine Espresso Bar ima i finu dnevnu ponudu specialty kava te slastica. Ferdinand knedle zaslužuju priču za sebe, uz kavu možete degustirati i kolače te svježe cijeđene sokove.

Ostavljamo vas samo s lijepim fotografijama mjesta koje je pravi Instagram hit, a ako se nađete u Beogradu, adresu Stanoja Glavaša 18 nemojte zaobići.

A post shared by Iva Š. (@iwaiva) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori