Zagrebački Botaničar ima najdivniju terasu na kojoj ćemo provesti cijelo ljeto

Zagrebački Botaničar ima najdivniju terasu na kojoj ćemo provesti cijelo ljeto

Da je Botaničar mnogima omiljeno mjesto u gradu nikoga ne čudi jer je prekrasno uređen, divne atmosfere i osim preukusnih pića, večernja, no i dnevna događaja pravi su društveni događaji. Botaničar okuplja kreativce, umjetnika, maštovite ljude i sve one koji volje nešto novo, maštovito… A sada ima i ljetnu terasu na kojoj ćemo provesti cijelo ljeto ispijajući njihovo novo piće Mojito Especiado – piće od tamnog ruma infuziranog raznim začinima (anis, papar, kardamom, đumbir), svježe mente, đumbira i limete te umjesto šećera zaslađeno eko sirupom od mente.

Botaničar je dobio malu urbanu džunglu!

Projekt terase izradio je arhitekt Dinko Uglešić, koji je uz vlastiti kreativni pečat iznijeo postojeći duh Botaničara u vanjski prostor, poštujući zajedničku viziju da se Botaničar pokuša nenametljivo prilagoditi predivnom ambijentu Trga Marka Marulića. Moment terrazo poda koji su revitalizirali u unutrašnjem prostoru Botaničara prebačen je i na terasu. Boje su usklađene s unutarnjom paletom, a uspjeli su i kreirati malu urbanu džunglu – savršeno za ljetne sparne večeri! U izboru i sadnji bilja još jednom im je pomogla Maja Subotić, svestrana dizajnerica koja se specijalizirala za zeleni dizajn.

Večeras je idealna prilika doživjeti novi prostor, malu urbanu džunglu u svom punom sjaju jer se od 18 sati održava peti Svakober u Botaničaru! Glazbenu selekciju pomno odabiru Ogun i Hibou koji sviraju back to back sve do zatvaranja Botaničara.

Foto: Ivica Ivčević

Učitati još
Zatvori