Coworking prostor u Splitu koji nas je oduševio

Coworking prostor u Splitu koji
nas je oduševio

Punch+Today+in+the+Face+(WIP+Coworking)

WIP (Work In Progress)

Najveći coworking prostor u Splitu, WIP (Work In Progress) donosi 300 m2 savršeno uređenog prostora za rad. Prvo je to takvo mjesto u Splitu, namijenjeno digitalnim nomadima, njima 70, točnije. Naime, prostor donosi 70 sjedećih mjesta, tj radnih jedinica, konferencijsku sobu, posebne prostore za telefonske pozive, kutak za kavu i ono što je mnogima najvažnije – prostor je otvoren 24 sata, 7 dana u tjednu.

Prostor vizualno donosi kombinaciju industrijskog i skandinavskog dizajna s mnogo doze dalmatinskog šarma. Upravo takvo okružje nastalo je s naumom da potiče, inspirira i podržava individualne i kolaborativne projekte i individualce. WIP mjesto vjeruje da inovacija potiče inovaciju te imajući tu misao na pameti tjera poduzetnike i pionire na onaj korak dalje. Mjesto je to gdje nastaje inspiracija i gdje se razne ideje realiziraju u stvarnost.

Hanging+Garden+at+WIP+Coworking+Space

WIP-coworking-06-656x445

Više informacija o Work in Progress coworking mjestu možete saznati na wipcoworking.com, a pratiti ih možete putem Facebook stranice i Instagram profila.

Workspace+Desks+at+WIP+Coworking+in+Split,+Croatia

Guitars+on+the+Wall+at+WIP+Coworking

Couch+at+WIP+Coworking

WIP-coworking-12-656x854

konekt+event

IMG_3911

IMG_4056

IMG_3901

Foto: Work in Progress, Marko Mihaljević (1-7)

Učitati još
Zatvori