Primoštenska vila izgledao kao savršena destinacija za posljednje dane ljeta

Primoštenska vila izgledao kao savršena
destinacija za posljednje dane ljeta

Nakon dugog toplog i poprilično vrućeg ljeta, mnogi priželjkuju osvježenje i prve jesenske dane. No, vremenska prognoza najavljuje da će bablje ljeto potrajati još koji tjedan. Rujan se istaknuo kao savršen mjesec za odlazak na more, barem ako pitate one koji ne vole gužvu. S obzirom na to da je smjena turista prošla i na cestama više ne vladaju gužve vikend je idealan za bijeg iz grada u neku od divnih vila na obali. Zavirite u divnu primoštensku vilu Sunset s raskošnim bazenom te efektnim detaljima u interijeru i eksterijeru.

Bablje ljeto u vili Sunset

Četverosobna modernistička vila smjestila u Primoštenu, a s platoa bazena puca pogled na more i cijeli grad. U vili Sunset svih 230 kvadrata iskorišteno je do posljednjeg centimetra, a interijer u minimalističkom stilu podignut je zanimljivim akcentima. Elegantne kupaonice u bijelom mramoru prate sivkaste note u spavaćim sobama, a monotonija je razbijena jarkim bojama u obliku deka, zavjesa i jastuka. Prostrana kuhinja opremljena je svime što bi vam moglo zatrebati, a dekorirana je u crno-bijelom stilu kao kontrast ostalim prostorijama. Paleta boja i izbor namještaja čini ju drugačijom od tipičnih kuća za odmor u morskom stilu s prepoznatljivim plavo-bijelim tonovima.

Posljednje dane ljeta mogli bismo zamisliti na ležaljkama uz divni bazen koji je projektiran u dva dijela. Naime iz jacuzzija možete zakoračiti u bazen bez da izlazite iz vode. Okvir bazena i dio eksterijera popločen je drvenim oblogama, a terasa je upotpunjena i visećom foteljom koja gleda na bazen. U blizini vile Sunset nema privatnih kuća pa je privatnost, ali i tišina zagarantirana. S obzirom na to da može ugostiti do osam gostiju često ju rezerviraju obitelji. Ako poželite u restoran na mediteransku večeru nekoliko stotina metara od vile nalazi se restoran s tradicionalnim specijalitetima.

Preporuka

Zatvori