Kamena vila na otoku Prviću prava je oaza za opuštajući ljetni odmor

Kamena vila na otoku Prviću prava je oaza
za opuštajući ljetni odmor

Otok Prvić, pokriven mediteranskom makijom, vinogradima i maslinicima, smjestio se u šibenskom arhipelagu u blizini Vodica. Ima samo dva naselja, Prvić Luka i Šepurine, u kojima tijekom godine živi stotinjak stanovnika. Na otoku nema automobila tako da je do njega moguće doći jedino brodom, a njegove plaže, čisto more i stare kamene kuće privlače posjetitelje i čine ga idealnom destinacijom za sve željne istinskog, opuštajućeg odmora daleko od turističkih gužvi.

Villa Marceline na otoku Prviću

Jedna od tih kamenih kuća koja će boravak na otoku učiniti potpunim je Villa Marceline. Nalazi se u slikovitom selu Prvić Luka koje, iako malo, ima sve što vam je potrebno – poštu, trgovinu prehrambenih proizvoda, tržnicu, hotel, nekoliko restorana i barova, crkvu i muzej.

Villa Marceline je luksuzna vila s bazenom u kojoj će svaki gost iskusiti sve čari opuštajućeg odmora. Uključuje 5 lijepo uređenih spavaćih soba od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu i balkon s kojeg ćete uživati u nezaboravnom pogledu na otočni zaljev, okružen azurno plavim Jadranskim morem. U kući se još nalazi prostrana kuhinja i dnevni boravak s jednim dodatnim toaletom i praonicom rublja.

Bazen u Villi Marceline savršeno je mjesto za osvježenje ili samo izležavanje uz dobru knjigu, a okruženen je predivnim mediteranskim vrtom. Terasa iznad bazena ima blagovaonicu i lounge koji su super kutak za opuštanje i druženje. Ukoliko želite, možete zatražiti osobnog kuhara, prilagođen jelovnik, dadilju, kao i dnevno čišćenje kuće. Na zahtjev je moguće dobiti i privatni transfer od i do zračne luke, taxi boat, rentati auto, unajmiti jahtu/jedrilicu sa skiperom itd.

U svakom slučaju, što god poželite, moguće je ostvariti u Villi Marceline koja će biti savršena oaza za vaš ljetni odmor. Više informacija potražite na službenoj web stranici, a u nastavku donosimo još nekoliko fotografija.

Foto: Villa Marceline

Učitati još
Zatvori