Villa Magnan: Francuska ljepotica smještena u srcu parka po kojem slobodno šetaju životinje
Villa Magnan: Francuska ljepotica smještena u srcu parka po kojem slobodno šetaju životinje

Villa Magnan: Francuska ljepotica smještena u srcu parka po kojem slobodno šetaju životinje

Smještena iznad jezera Mouriscot u Biarritzu (Francuska), Villa Magnan je predivan obiteljski pansion. Nenaseljena gotovo osamdeset godina, ova uspavana ljepotica zaživjela je u novom ruhu, a istovremena sačuvala dašak povijesti. Imanje se sastoji od nekoliko smještajnih jedinica. Što se tiče glavne vile, ona je privatna i nije dostupna gostima. Lokacija će vam omogućiti miran boravak, dok okruženi prirodom i životinjama uživate u svim blagodatima lokacije, a istovremeno ćete moći brzo stići do centra grada.

Francuska ljepotica – Villa Magnan

Villa Magnan smještena je u srcu parka, u kojem se također nalaze tri pomoćne zgrade u neobaskijskom stilu. Njezina savršena nesavršenosti, sobe koje oduzimaju dah, vrata i prozori s pogledom na pejzaž koji izgleda poput slika u prirodnoj veličini – sve su to detalji koji odlično opisuju vilu. Interijer krase vintage detalji, upotpunjeni jarkim bojama koje podsjećaju na nebo u svako doba dana – od narančaste i ružičaste koju možemo vidjeti u vrijeme izlaska i zalaska sunca, pa do pastelnih i nježnih boja za toplih dana. Svaka soba tematski je uređena pa tako nose i ime – primjerice, ružičasta soba, plava soba, biblioteka, atelje itd.

Doručak u vrtu

Tijekom boravka, doručak je uključen u cijenu sobe, a u njemu možete uživati na terasi kuhinje, blagovaonici vile ili dvorištu, između 9 i 11 sati. Vlasnici surađuju s lokalnim proizvođačima, a kuharice svako jutro pripremaju slatki i slani švedski stol.

Smješten u jednoj od vrtnih parcela objekta, možete uživati u ručku ili večeri u restoranu. Otvoren je od sredine lipnja do sredine rujna, samo na otvorenom. Također je otvoren za javnost, ali ne omogućuje pristup ostatku imovine, koja je rezervirana za goste koji borave u sobama.

Kuhinja u stakleniku

U izvornom stakleniku, koji su vlasnici vratili u prvobitno stanje, danas je smještena kuhinja restorana. Jelovnici se mijenjaju iz tjedna u tjedan i razlikuju se ovisno o dostupnosti proizvoda i dolascima.

Sigurni smo da ćete sa sobom kući poželjeti odnijeti nešto kao podsjetnik na odmor u ovoj vili. Naime, imaju i svoj webshop na kojem nude odjeću, kozmetiku i pokrivače.

Foto: Instagram (@villamagnan)

Učitati još
Zatvori