Sanjiv boutique hotel u samom srcu Bola na Braču

Sanjiv boutique hotel u samom
srcu Bola na Braču

U svakom dijelu svijeta postoji mnoštvo čarobnih mjesta koja, kad se dožive u svoj svojoj punoći, ostaju utkana u našem sjećanju cijelog života. Jedno od takvih mjesta je i Villa Giardino u Bolu na otoku Braču, koja u potpunosti odražava srdačnu i srčanu dalmatinsku gostoljubivost. Otok Brač i Bol, jedni su od najljepših i obaveznih hrvatskih odredišta, koja u sebi kriju mnoštvo jedinstvenih ljepota.

Villa Giardino sa svojim mediteranskim vrtom svih boja i mirisa također predstavlja jedinstvenu ljepotu. Predano osoblje, njegujući tradiciju dobrog domaćina, s puno pažnje i ljubavi brine da boravak u ovom boutique hotelu bude nezaboravno životno iskustvo.

Villa Giardino izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu te predstavlja istinsku oazu smještenu u povijesnom središtu Bola na otoku Braču, na 200 metara od bolske šetnice te u blizini poznatih odredišta, poput vinarije Stina i dominikanskog samostana. Svojom ljepotom, kao i ljepotom mjesta u kojemu je smještena, dat će svoj maksimum za vaš savršen odmor.

Ono što čini jednu od razlika između Vile Giardino i ostalih objekata u Bolu na Braču je egzotični vrt, Giardino, iznimne ljepote i prostranosti, kojemu u ovom boutique hotelu posvećuju puno pažnje i ljubavi. U njemu možete opušteno uživati s obitelji i prijateljima te ujedno kušati niz gurmanskih delicija.

Od prvog dana otvaranja svojih vrata 1989. godine, Villa Giardino ponosno slavi 30 godina svoje baštine, strasti, usluge, gostoljubivosti i nezaboravnih životnih trenutaka, a više o smještaju ondje doznati možete na službenoj web stranici.

Foto: Duško Vlaović

Učitati još
Zatvori