Ova vila s pogledom na Kvarnerski zaljev je idealna za odmor u toplom rujnu

Ova vila s pogledom na Kvarnerski zaljev je
idealna za odmor u toplom rujnu

Iako je rujan počeo s pravim jesenskim vremenom, od ljeta se još nismo oprostili. Visoke temperature posljednjih nekoliko dana vratile su nam osmijeh na lice i podsjetile nas da nam slijedi bablje ljeto.

Jesen je mnogima najljepše godišnje doba, s vremenom za poželjeti. Iako su jutra i noći svježiji, dani su ugodno topli, ponekad čak i vrlo topli, a svima koji se teško opraštaju od ljeta to znači još dovoljno vremena za uživanje na moru. Za sve koji žele pobjeći na dva dana od svakodnevice i uhvatiti još koji dan ljeta u toplom rujnu, predlažemo predivnu Opatiju u kojoj smo pronašli savršeni smještaj, otmjenu bazu koju će koristiti kao početnu točku za istraživanje Istre i Kvarnera – Villu Chiaru.

Savršeno mjesto za parove željne opuštanja i odmora

Mediteranski uređena, s posebnim naglascima na detalje, Villa Chiara nudi 6 uređenih apartmana pružajući maksimalan komfor i privatnost parovima željnih relaksacije i odmora. Riječ je o obiteljskom smještaju koji se nalazi u malom mjestu Ičići, u predgrađu Opatije na mirnoj lokaciji. Vila je okružena palmama i mediteranskim raslinjem, s prekrasnim pogledom na more i cijeli Kvarnerski zaljev. Buđenje uz takav pogled i mir koji vas okružuje je upravo ono što vam treba za opuštajući city break u rujnu.

Uz ugodan smještaj, Villa Chiara nudi svojim gostima uvijek čist i održavan grijani bazen u kojem se možete opustiti te uživati u toplim rujanskim danima i uhvatiti još koju zraku sunca. Na raspolaganju vam je i veliki, prostrani ljetnikovac te roštilj gdje možete sami pripremati jela ili uživati u delicijama koje će uvijek ljubazni domaćini pripremati.

Lokacija Ville Chiare je idealna jer odavde možete započeti istraživati sve ljepote kvarnerskog zaljeva, obližnjih otoka, raznolikost Istre i njenog bogatog povijesnog naslijeđa. Uputite se na dnevni izlet i za samo sat vremena autom možete doći do svih ovih atraktivnih lokacija. Više detalja o Villi Chiari možete pronaći ovdje.

Foto: Villa Chiara

Učitati još
Zatvori