Ova predivna kamena kuća na Hvaru prava je oaza za odmor
Ova predivna kamena kuća na Hvaru prava je oaza za odmor

Ova predivna kamena kuća na Hvaru
prava je oaza za odmor

Casa M je stara dalmatinska kamena kuća koja je u cijelosti renovirana i pretvorena u vilu, a smještena je u malom selu Zastražišću, u srcu najsunčanijeg otoka Hvara. Spoj modernog i luksuznog ambijenta pomno je odrađen do zadnjeg detalja, a tomu su pridonijeli vlasnici koji su sami uredili kuću.

Casa M

Villa Casa M ima privatni vrt s grijanim vanjskim bazenom, hidromasažnu kadu i opremu za roštilj. U prizemlju dvokatnice nalazi se dnevni boravak s kaminom povezan s kuhinjom. Na katu su dvije luksuzne sobe, svaka sa svojom kupaonicom, a za dva dodatna gosta na raspolaganju je kauč na razvlačenje.

Unikatan bazen, koji se nalazi unutar zidova stare kamene kuće, svojom ljepotom oduzima dah i glavna je atrakcija ove predivne vile za odmor iz snova.

Kamena ljepotica za odmor iz snova

Casa M idealna za one koji traže opuštajući odmor za obitelji s djecom, kao i za prijatelje, parove koji se žele maknuti od vrućine turističkih centara koju nam ljeto donosi. Namijenjena je za maksimalno osam gostiju.

Prva plaža s restoranom udaljena je samo 3 km od Case M. Do ostalih skrivenih uvala možete doći automobilom. Na putu do njih uživat ćete u maslinama i mirisima lavande. Ako ste ljubitelj domaće hrane, 10 minuta dalje nalazi se obiteljsko gospodarstvo koje ima izvrsnu domaću hranu.

Casa M pruža potpuno opuštanje i osvježenje. Tražite li spoj tradicije i modernog, kao i savršen odmor s obitelji i prijateljima u ambijentu prirode, na pravom ste mjestu.

Više informacija pronađite ovdje.

Foto: Nikola Radovani

Učitati još
Zatvori