Villa Cassa M na Hvaru prava je oaza za odmor
Villa Cassa M na Hvaru prava je oaza za odmor

Villa Cassa M na Hvaru prava
je oaza za odmor

Villa Casa M, je stara dalmatinska kamena kuća koja je u cijelosti renovirana i pretvorena u vilu, a smještena je u malom selu Zastražišću, u srcu najsunčanijeg otoka Hvara. Spoj modernog i luksuznog ambijenta pomno je odrađen do zadnjeg detalja, a tomu su pridonijeli vlasnici koji su sami uredili kuću.

Villa Casa M ima privatni vrt s grijanim vanjskim bazenom, hidromasažnu kadu i opremu za roštilj. U prizemlju dvokatnice nalazi se dnevni boravak s kaminom povezan s kuhinjom. Na katu su dvije luksuzne sobe svaka sa svojom kupaonicom. Unikatan bazen, koji se nalazi unutar zidova stare kamene kuće svojom ljepotom oduzima dah.

Casa M idealna za one koji traže opuštajući odmor za obitelji s djecom, kao i za prijatelje, parove koji se žele odseliti od vrućine turističkih centara koju nam ljeto donosi. Namijenjena je za četiri osobe.

Prva plaža s restoranom udaljena je samo 3 km od Case M. Do ostalih skrivenih uvala možete doći automobilom. Na putu do njih uživat ćete u maslinama i mirisima lavande. Ako ste ljubitelj domaće hrane, 10 minuta dalje nalazi se obiteljsko gospodarstvo koje ima izvrsnu domaću hranu. Casa M pruža potpuno opuštanje i osvježenje. Tražite li spoj tradicije i modernog, a opet odmor s obitelji i prijateljima u ambijentu prirode, na pravom ste mjestu.

Foto: Nikola Radovani

Učitati još
Zatvori