Svi ljubitelji gina uživat će u ovoj kući kraj Biograda

Svi ljubitelji gina uživat će u
ovoj kući kraj Biograda

Villa Casa DaCo

Villa Casa DaCo nalazi se na samom ulazu u kraljevski grad Biograd. Lokacija je to idealna za obilazak nacionalnih parkova Kornati, Krka, Paklenica, a u neposrednoj blizini je i park prirode Vransko jezero.

Okružena poljem i zelenilom ova kuća pruža potpuni mir i kao takva idealna je za vrhunski odmor. Vila je na osami, tako da njeni gosti mogu uživati u potpunoj privatnosti, a za svega nekoliko minuta su u centru grada.

Villa Casa DaCo u potpunosti je renovirana 2018 godine. Ova vila ima priču i kroz nekoliko desetljeća mijenjala je svoju svrhu.

Priču je započeo djed koji je izgradio konobu gdje se čuvalo najveće vrijednosti tog doba, maslinovo ulje i domaće vino. Tu je bila i prostorija u kojoj je bilo i domaćih životinja. Nakon djeda otac je staru konobu uredio u prostor za druženje da bi nakon oca brat i sestra dovršili zajedničku viziju koju su započeli s ocem o kući za odmor.

Zalazak sunca uz gin

Kuća je po jos nečemu posebna i ističe se u mnoštvu drugih. Njenim gostima na raspolaganju je kutak s više od dvadeset boca premium gina, pripadajućih začina i receptura za kombiniranje okusa. Ljubitelji gina moći će uživati u zalasku sunca uz bazen svakog dana u drugim okusima.

Kuća se prostire na površini od 2000 m2, okućnica je pomno uređena i u uređenju iste se vodilo računa o podneblju tako da se tu nalaze brojne mediteranske biljke kao što su ružmarin, lavanda, smokva, naranča..

S obzirom na gin Experience kutak i površinu okućnice možemo zaključiti da je kuća kao stvorena za održavanje raznih evenata kao sto su vjenčanja, prezentacije i slično. Villa Casa DaCo dizajnirana je u potpunosti od strane vlasnika. Velika pažnja posvećena je detaljima i u svakom kutku kuće vidi se s koliko ljubavi i pažnje se radilo na ovom projektu.

Vila ima dvije etaže prizemlje i kat. U prizemlju su kuhinja i blagovaona, dvije sobe svaka sa svojom kupaonom i dnevni boravak iz kojeg se izlazi direktno na terasu na koju se nadovezuje prostrani bazen.

Kat je mirniji dio kuće sa dvije sobe i dvije kupaone. Posebno bi istaknuli brižno uređenu kupaonu na katu iz koje se pruža nevjerojatan pogled na beskrajno zelenilo.

Foto: Villa Casa DaCo

Učitati još
Zatvori