Prostrana dizajnerska vila za odmor u srcu Istre osvojit će vas prekrasnim interijerom

Prostrana dizajnerska vila za odmor u srcu Istre osvojit će vas prekrasnim interijerom

Villa 2M je dizajnerska kuća za odmor koja svojim interijerom i eksterijerom gostima pruža sve što je potrebno za odmor iz snova u srcu Istre. Nalazi se u malom mjestu Smoljanci, svega 20-ak minuta vožnje od Rovinja. Kuća obuhvaća 360 metara kvadratnih stambenog prostora i ima 5 spavaćih soba pa ukupno u njoj može odsjesti desetero ljudi.

Na interijeru i eksterijeru radio je poznati hrvatski dizanjer Boris Ružić. Vila je pravi spoj modernog dizajna i tradicionalne izrade te sadrži mnoge jedinstvene značajke poput kamina, stilskog namještaja i rasvjete. Inerijerom dominiraju sivi i smeđi tonovi, a detalji poput crvenih stolaca u blagovaonici, zanimljivih pločica s uzorkom u kuhinji te plavog kauča i sofe u spavaćim sobama podižu cijeli prostor.

Moderno uređena vila s bazenom

U prizemlju, koje je diznajnirano na principu open spacea, gosti mogu uživati u kuhanju u potpuno opremljenoj modernoj kuhinji sa stolom za 12-14 osoba. Kamin se nalazi u središtu prostora, a vodi u dnevni boravak s jedne i kuhinju s druge strane. Na istom katu se nalazi toalet za goste, koji čini jednu od ukupno 6 kupaonica.

Moderno stubište vodi na prvi kat na kojem se nalaze dvije glavne spavaće sobe s kupaonicama i velikim natkrivenim balkonima s pogledom na more. U moderno uređenim sobama se nalazi bračni krevet, a postoji i prostor za sjedenje s kaučem.

Na drugom su katu još tri spavaće sobe. Postoji jedna dvokrevetna spavaća soba s odvojenom kupaonicom, dvokrevetna soba s vlastitom kupaonicom te još jedna glavna spavaća soba s kupaonicom i otvorenim balkonom s panoramskim pogledom na šumu i more.

U prostranom vrtu nalazi se veliki infinity bazen s 10 ležaljki te natrkiveni prostor s vanjskom kuhinjom, kaminom na drva i velikim blagovaonskim stolom – idealno mjesto gdje gosti mogu uživati u večeri pokraj bazena.

U podrumu se na 90 kvadratnih metara prostora nalazi bar, teretana, dvostruki tuš, čajna kuhinja i kućno kino. Teretana je opremljena s utezima, boksačkom vrećom i ostalim spravama za vježbanje, a cijeli prostor može se prilagoditi potrebama gosta pa tako može služiti i kao igraonica za djecu.

Cijela vila je dostupna za najam, a više informacija o rezervaciji možete pronaći ovdje.

Foto: Igor Popović

Učitati još
Zatvori