Kuća smještena tik uz slavonsku šumu pravo je mjesto za odmor u prirodi

Kuća smještena tik uz slavonsku šumu
pravo je mjesto za odmor u prirodi

Pandemija koja je zahvatila cijeli svijet poremetila je naše planove putovanja izvan granica. Ipak, potaknula je u nama želju za istraživanjem Hrvatske i svih njenih ljepota. Ovaj put vas vodimo u Slavoniju, istočnu ljepoticu bogate povijesti, prirodnih ljepota i domu nekih od najboljih hrvatski vina. U takvom okruženju smjestila se i vila Kućanci.

Savršeno mjesto za bijeg iz grada

Vila Kućanci nalazi se u malom mjestu Kućanci nedaleko Donjeg Miholjca, tik uz prekrasnu slavonsku šumu. Dočekat će vas mir, svježi zrak i cvrkut ptica.

Osim prekrasne okoline, gostima su na raspolaganju 4 spavaće sobe, od kojih svaka ima svoju kupaonicu te u njoj može odsjesti optimalno 12 ljudi, a maksimalno 14 ljudi. Svojim interijerom koji obiluje drvom ostavlja osjećaj doma i topline, s nekoliko prostorija napravljenih upravo za druženja. Okružena je prekrasnim vrtom gdje upijanje zraka sunca stvara poseban osjećaj mira.

Vila je savršeno mjesto za bijeg iz grada, od buke i gužve. Ovdje ćete se uistinu odmoriti. Ono što je izdvaja je njena ponuda koja može zadovoljiti i najzahtjevnije.

Otkrijte sve ljepote Slavonije

Želite li odmor posvećen prirodi, u šumi pokraj vile pronaći ćete uređene staze kojima možete proći vožnjom biciklima, pješačenjem ili kočijom, nešto što svakako preporučamo da iskusite.

Kao poslastica vašem istraživanju prirode, doživite kotlić ili pak pečenje kobasica u šumi – prava zabava za velike i malene. Neka vas znatiželja za prirodnim ljepotama odvede i u ornitološki rezervat “Podpanj” svega 15 minuta udaljenosti od vile ili pak park prirode “Kopački rit”. Najzanimljivije za najmlađe bilo bi upoznavanje domaćih životinja u okolici vile.

Slavonija je, kao što je svima poznato, gastronomski i vinski raj pa preporučamo da se prepustite domaćinima vile i njihovim prijedlozima obilazaka slavonskih vinogorja, kušanja hrvatskih vina, kao i lokalne, domaće hrane.

Krenite na istok, smjestite se u vilu Kućanci i prepustite se užicima za sva osjetila. Domaćini vile za vas će napraviti ponudu da sa sobom ponesete najljepše uspomene. Sve dodatne informacije možete potražiti na web stranici, Facebooku i Instagramu.

Foto: Vila Kućanci

Učitati još
Zatvori