Uživajte u idili neodoljive Istre koju nudi kamena Villa Faturi

Uživajte u idili neodoljive Istre koju
nudi kamena Villa Faturi

Jeste li spremni za bajkoviti odmor u Istri? U seoskoj idili središnje Istre smjestila se Villa Faturi. Nova kamena vila izgrađena je i uređena prema svim modernim dizajnerskim standardima, ali u starinskom stilu specifičnom za ove krajeve. Villu Faturi vlasnica Irinea Habek gradila je nešto više od godinu dana, a zahvaljujući njezinoj sposobnosti organizacije i kvalitetnim suradnicima arhitektom Janom Pivcem i Borisom Ružićem koji se bavi uređenjem interijera, rezultat je i više nego savršen.

Villa Faturi za potpun doživljaj Istre

Idiličan seoski krajolik prepun zelenila, okružen šumom idealan je za bijeg od svakodnevice i stapanje s prirodom za potpun doživljaj odmora. Ova hrvatska regija nadaleko je poznata po prekrasnoj prirodi, vrhunskoj gastronomiji i seoskom šarmu kojeg upotpunjuju malena seoska gospodarstva u okruženju gdje možete uživati svim čulima i osjetiti Istru točnu onakvu kakva je – jednostavno predivna i neodoljiva. Okućnica prepuna zelenila očarat će vas mirisima i bojama, a u vrućim danima osvježenje možete potražiti u bazenu s kojeg puca pogled na jednostavnu i čistu prirodu. Ako se pak zaželite mora u relativno kratkom vremenu možete stići do obližnjih plaža kao i do Vrsara ili Poreča te Svetog Lovreča za potpuni doživljaj gastronomske Istre.

Kombinacija tradicije i modernog dizajna

Antikni i restaurirani namještaj unutar kamene kuće kombiniran s modernim, dizajnerskim detaljima daje ovoj vili posebnu vrijednost. Bilo da planirate odmor s obitelji ili užim krugom prijatelja, svoj mir pronaći ćete u ovoj seoskoj oazi. U vili se nalaze četiri spavaće sobe s kupaonicama, prostrani dnevni boravak, veranda, vrhunski uređena kuhinja za duge večere. Zidove vile krase umjetnine hrvatskih slikara koje su ujedno i na prodaju a u planu je svake godine mijenjati postav umjetnina, kao i izrada kamene skulpture Petra Hranuellija u predivnom vrtu. Trenutno ondje možete kupiti umjetnine Tatjane Politeo, Pauline Jazvić, Petra Dolića, Bane Milenkovića i Tonija Franovića.Villu Faturu možete unajmiti preko agencije Myistra.

Foto: Irinea Habek, Myistria

Učitati još
Zatvori