Uz ovih nekoliko savjeta lako ćete organizirati životni prostor

Uz ovih nekoliko savjeta lako ćete
organizirati životni prostor

Svi moderno uređeni uredi i radni prostori imaju puno toga zajedničkog, ali ono što je konstanta je to da se funkcionalnost i estetika isprepliću i više ne možemo reći da je jedno važnije od drugoga. Važno je da nam je radni prostor funkcionalan, a da pritom ne narušavamo njegovu estetiku, a što ga bolje prilagodimo sebi i svojim potrebama to ćemo biti produktivniji u poslu. Uz ovih nekoliko top proizvoda i savjeta kako ih uklopiti u vaš ured ili home office, dobit ćete potpuno drugačiju dimenziju prostora.

Bitna je organizacija

U modernim vremenima u kojima živimo važno nam je dobro organizirati radni i životni prostor, jer se, pogotovo unazad godinu dana, mnogo toga promijenilo. Velika većina nas promijenila je svoje dnevne rutine, home office je zamijenio klasični ured pa se tako javila i veća potreba da si doma organiziramo jednako kvalitetne uvjete kakve bi primjerice imali u uredu. Neovisno o tome što radimo, tehnologiju koristimo svugdje, a važna nam je i njezina estetika pogotovo ako živimo ili radimo u manjim prostorima. Kao i kod svakog uređenja prostora važni su detalji, a pri odabiru onih za svoj dom ili ured, trebali bi se voditi dizajnom, kvalitetom i funkcionalnošću. Durable je njemačka tvrtka sa stogodišnjom tradicijom koja gleda na budućnost, prepoznaje trendove i razvija inovativne koncepte kako bi udovoljila potrebama promjenjivog profesionalnog svijeta, a neke od njezinih top proizvoda jednostavno obožavamo u svojim interijerima.

Svjetlo je važno

Iako na prvu ne djeluje tako, jako je važno kakva nam je rasvjeta u okruženju u kojem radimo. Svjetlost utječe kako na naše raspoloženje, tako i na zdravlje i zato je iznimno važno da ju prilagodimo sebi na najbolji mogući način. Luctra svjetiljke su svjetiljke minimalističkog modernog dizajna i vrhunske kvalitete. Radi se o biološkoj učinkovitoj svjetlosti koja se prilagođuje svakome ponaosob imitirajuće dnevno svjetlo prilagođeno njenom osobnom bioritmu. Posebno je interesantna Luctra Flex koja je lagana i prenosiva, s baterijom u trajanju do 25 sati tako da se može staviti bilo gdje.

Olakšajte si komunikaciju

U vrijeme pandemije mnogi od nas okrenuli su se nekim od svojih pomalo zaboravljenih hobija ili smo se pak posvetili sebi više nego što bi to činili inače. Tako je svoj veliki procvat doživjelo online vježbanje, ali i razne radionice i tečajevi koje smo navikli pratiti preko naših pametnih uređaja. Držači za tablet postali su posebno popularni jer su čvrsta, sigurna i vrlo praktična podrška za duge razgovore s najbližima, pripremanje najdražih recepata, odrađivanje posla ili online treninga. Obožavat će ih i vaši klinci kojima mogu pomoći pri učenju. Možete birati između raznih stolnih, zidnih ili podnih Durable držača, ovisno o vašim potrebama.

Ne zaboravite na estetiku prostora

Najveći problem pri uređenju interijera i uklapanju silne tehnologije u vizualno prihvatljivu sliku nerijetko su kablovi i razne žice koje trebamo dobro prikriti kako nas ne bi iritirali. Cavoline kolekcija osmišljena je kako bi naše žice i kablovi bili uredni i sakriveni. Zahvaljujući Cavoline kutijama produžni kablovi su nevidljivi, čineći vaš prostor modernim i urednim.

Brinite za zdravlje

Svi koji provode puno vremena pred monitorom znaju koliko je važno da on bude kvalitetan. Durable-ovi nosači monitora izvrsna su kombinacija učinkovitosti i zdravstvenih benefita. Poznati Durable bezvremenski dizajn, vrhunska kvaliteta i ultra fleksibilna glatka prilagodba omogućit će da vrijeme provedeno ispred monitora bude ugodnije, a oči odmornije.

Vrhunska kvaliteta na jednom mjestu

Sve Durable proizvode možete nabaviti ovdje, na stranicama Limes Plusa, uvoznika branda Durable. U Limes Plusu okrenuti su budućnosti, osluškuju svjetske trendove i vodeći se tom vizijom, nude kvalitetne proizvode koji će savršeno odgovarati svim vašim potrebama.

Foto: Limes.hr

Učitati još
Zatvori