Family week u Family mallu s popustima na namještaj, rasvjetu i tepihe

Family week u Family mallu s popustima na
namještaj, rasvjetu i tepihe

CHAIR4U

Family mall, revitalizirani prostor bivšeg centra Solidum, osvojio je publiku željnu inspirativne i raznovrsne ponude namještaja za moderno opremanje doma i poslovnih objekata.

Od 6. do 12. travnja traju Family week online kuponi u Family mallu na Jankomiru. Ponudu s trenutnim popustima do 55% pogledajte ovdje. Izaberite kupon koji vam odgovara i pokažite ga u poslovnici prilikom kupnje.

Što vas sve čak na Family weeku u Family mallu?

Kao jedini shopping centar za namještaj u Hrvatskoj pod svojim krovom broji čak 24 trgovine specijalizirane za namještaj. Većina trgovina u ponudi ima mogućnost izrade namještaja po mjeri te individualni pristup svakom kupcu, što Family mall diferencira od onih mjesta na kojim su do sada Zagrepčani navikli kupovati namještaj. Centar

Family mall postao je i hit destinacija dizajnerima interijera baš zbog toga što na jednom mjestu ispunjavaju klijentove želje i preferencije koje jednostavno i brzo pretoče u atraktivan, jedinstven i funkcionalan prostor.

Kuhinje po mjeri uz pomoć projektanta možete složiti u Dan Kuchenu, a u Nordu možete pronaći opremu i za kupaonice.  Ukoliko svom domu želite pokloniti komad namještaja kojim će te oplemeniti prostor ili svoj dom tek stvarate, ponudu namještaja možete pogledati u jednoj od Family mall trgovina: Eduro s popularnim gardarobnim rješenjima, Marnic, Möbel Land, LuxuriaRia homeSimpo EULuna homeSi StudioWorkshop dream i Concordia.

EDURO
EDURO

Loft Design house s bogatom lepezom artikala, ističe se sa zanimljivom ponudom tapeta i zavjesa po mjeri. Specijalisti za udobno i kvalitetno spavanje su Sleep&dreams i Yatas bedding. Najveći izbor stolica i stolova raznih stilova pronaći će te u Chair4uŠkerjancu i Rattan Sediji.

CHAIR4U
RATTAN SEDIJA

Po prvi puta u Hrvatskoj u Family mallu otvorio se i Enza home, poznati lider u svijetu namještaja s više tisuća artikala bezvremenskog dizajna. Uz astistenciju tima arhitekata na licu mjesta Enza home će ispuniti želje svakog kupca te unijeti dašak dostupnog luksuza i dinamične energije u svaki dom!

U hodnik Family malla smjestio se i Kauch, pop up store mladog poduzetnika sa modularnim garniturama po mjeri domaće proizvodnje.

Dječji namještaj i opremu potražite na prvom katu Family malla u Cutie cloudu.

DRVONA
DRVONA

Najveći izbor podnih i zidnih obloga, vrata i prozora te namještaja od drveta po mjeri, pronaći će te u Drvoni. Ukoliko svoj pod želite začiniti tepihom, Tepih centar osvojiti će vas bogatim izborom.

Svjetlo u vaš dom unijeti će novotvoreni salon rasvjete Mass light, a posebno iščekujemo otvorenje Kave homea.

Family mall pljeni pažnju velikim brojem specijaliziranih brandova za namještaj te novom dimenzijom modernog opremanja životnog prostora. 

Gastro dizajn, Alepks home i Apricot dizajn u ponudi imaju opremu za poslovne prostore.

MASS LIGHT

Osim što je Family mall centar za namještaj, pokrenuo je event industriju shopping centara Božićnim gradom, eventima unutar samog centra te fiksnom zabavom na više od 8000m2 zabavnog sadržaja Igrandia i novoottvorenog zabavnog parka Marsupia.

U centru se nalazi Links, Bipa i Plodine kao i bogati ugostiteljski sadržaj. Svaki mjesec pratite katalošku ponudu namještaja na familymall.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori