Divan interijer za sve ljubitelje crno-bijelih kombinacija

Divan interijer za sve ljubitelje
crno-bijelih kombinacija

royal roulotte 01

Crno-bijeli stan s eklektičnim twistom

 

Naizgled minimalistička i najpopularnija kombinacija je ona crno-bijela, no u ovom interijeru sve se vrti oko crno-bijelih kombinacija, a radi se o vrlo dobro promišljenom eklektičnom interijeru. Istovremeno dominantna bijela i jednako dominantna crna vladaju prostorom. Bijela koja spaja zidove, štukature, okove, okvire i u potpunosti briše granice između zidova. Istovremeno unosi mnogo svjetla, svježine i budnosti.

Dramatična crna naglašava minimalističke dijelove stana, kao što je kuhinja i kupaonica. Zajedno su povezane s odličnim detaljima – od industrijskih, romantičnih dekoracija, malo skandinavskog dizajna, a uz to jednako dobro funkcioniraju i komadi stilskog namješta. Tu stvarno ima svega. No cjelina funkcionira fantastično na crno-bijeloj podlozi ovog pariškog interijera.

royal roulotte 02

Crno-bijelo, minimalno i slični pojmovi koji nam prvo padnu na pamet kada pomislimo na ovu kontrastnu kombinaciju sigurno nisu prvi i očiti odabir za stan mlade obitelji – a ovaj upravo to jest. I s provučenim eklekticizmom u vidu namještaja, dekoracija i sitnica koje ispunjavaju prostor, tako se tu našla i jedna dječja soba do koje vodi u potpunosti crni hodnik i kada se otvore isto takva, crna vrata sobe, pred vama se ukaže svjež i svijetao dječji prostor. Još jedna cjelina crno-bijelih odnosa ovdje je zaokružena.

Interijer je realizirao studio Royal Roulotte o čijim smo dosadašnjim prekrasnim interijerima već i pisali. Inspirirajte se ovim uređenjem – osim što je jako chic, ono pomiruje nekoliko stilskih određenja i odlično je rješenje za dinamičnu obitelj u kojemu do izražaja dolazi više karaktera. Čak i onih prostornih.

royal roulotte 24

royal roulotte 23

royal roulotte 22

royal roulotte 21

royal roulotte 20

royal roulotte 19

royal roulotte 18

royal roulotte 17

royal roulotte 16

royal roulotte 15

royal roulotte 14

royal roulotte 13

royal roulotte 12

royal roulotte 11

royal roulotte 10

royal roulotte 27

royal roulotte 26

royal roulotte 25

royal roulotte 08

royal roulotte 07

royal roulotte 06

royal roulotte 05

royal roulotte 04

royal roulotte 03

Učitati još
Zatvori