Ovako izgledaju ultimativne proljetne i ljetne oaze u kojima ćemo nakratko pobjeći od stvarnosti

Ovako izgledaju ultimativne proljetne i ljetne oaze u kojima ćemo nakratko pobjeći od stvarnosti

Cape Town Villa

Život je satkan od lijepih i onih manje lijepih trenutaka, uspona i padova, i dok svoje misli u posljednje vrijeme okupiramo pesimističnim vijestima, stručnjaci oko nas savjetuju nam samo jedno: fokusirajmo se na ono lijepo, pozitivno, ono što nas čini živima, sve ono što životu daje smisao i čini ga potpunim… Svatko od nas znat će za sebe što za njega znači ta infuzija pozitivne energije koja ga vodi kroz dan, mjesec ili godinu, a za nas su to u ovom trenutku definitivno ove predivne oaze koje djeluju ne samo kao estetski melem za oči, već je u njima uistinu sve podređeno našem opuštanju i užitku. Sve o njima odlučili smo vam otkriti u nastavku i na taj način uljepšati vam ne samo današnji dan, već i čitavu proljetnu, ljetnu, pa čak i jesensku sezonu!

Jedan brend koji nas iz sezone u sezonu uči umijeću življenja

Kob Crescent, Breede River

Istinski hedonisti znaju da je bit svakodnevnog života u prepoznavanju trenutka, koliko god on velik ili malen bio. To je taj djelić vremena u kojem se osjećamo potpuno svoji, u kojem povezujemo svoj duh i svoje tijelo i u kojem u potpunosti cijenimo privilegiju trenutka koji se pruža pred nama.

Složit ćemo se svi da nam je takvih trenutaka u današnjoj užurbanoj svakodnevici potrebno sve više, a na naše potrebe – i potrebe modernog života općenito – odlučno odgovara Bloc Outdoor, južnoafrički brend koji nas iz sezone u sezonu uči umijeću življenja na otvorenom.

Bloc Outdoor, brend koji je svoja vrata za hrvatske kupce otvorio 2020., od svog se osnivanja u 2011. godini specijalizirao za visokokvalitetni vanjski namještaj kojim se u potpunosti slave outdoor trenuci, odnosno ta neusporedivo privlačna kultura života na otvorenom.

Stellenzicht Winery, Stellenbosch
Bloc Outdoor lanterne i stol, cottage Flamingo 

Vanjski namještaj koji je više od namještaja

Bloc Outdoor u tom kontekstu ne stvara samo namještaj, već stvara i životni stil i obogaćuje našu svakodnevicu na jednoj sasvim novoj dimenziji. U prilog tome najbolje vam govore ranije spomenute oaze diljem svijeta koje vam predstavljamo i u kojima caruje upravo Bloc Outdoor vanjski namještaj. Iako je svaka od njih jedinstvena na svoj način, nemoguće je ne zamijetiti taj lajtmotiv dobrog življenja koji se proteže svakim vanjskim (pa i unutarnjim prostorom) kojim dominira Bloc Outdoor. Uz ove vrhunske komade namještaja stvaraju se nezaboravni trenuci, i to ondje gdje se najviše osjećamo svoji, u svom domu i svojoj privatnoj oazi. Bloc Outdoor tu je za nas kada nazdravljamo uz čašu dobrog vina, kada čitamo svoju omiljenu knjigu, kada poput guštera hvatamo koju zraku sunca, kada se družimo s prijateljima, kada kuhamo za svoje najmilije, kada se igramo s djecom, kada organiziramo movie night na balkonu ili u dvorištu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim… Hedonizam je to u pravom smislu riječi, a mi sada napokon znamo i kako ga doseći!

Flamingo Churchhaven, West Coast National Park, SA
Flamingo Churchhaven, West Coast National Park, SA

Zašto će Bloc Outdoor biti savršen izbor i za vas ovog proljeća

Kada je jedan brend vođen toliko strašću za dizajnom i kvalitetom, vanjski namještaj u koji planirate investirati jednostavno mora ispasti najbolji među svima. Pod vodstvom osnivača Jacquesa Drakea, Bloc Outdoor već je ukrasio brojne eksterijere i interijere diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Danas Bloc Outdoor komadi krase mnoge hrvatske kuće, vile i hotele, a lako su nam dostupni i za naše vlastite, privatne oaze, zahvaljujući showroomu i trgovini brenda, koja je ekskluzivno otvorena na Radničkoj cesti 1a.

Ovi vrhunski modeli bit će savršen izbor i za vas ovog proljeća, a osvojit će vas tim jednostavno nepogrešivim spojem profinjenog stila i prvoklasne kvalitete.

Cape Town Villa, Florida garnitura
Privat villa, Akara design studio, Cape Town

Vanjski namještaj koji će trajati vječno

U Bloc Outdoor tvornici u Južnoj Africi nastaju predivne sofe, stolovi, stolice, ležaljke, stolići i pomoćni namještaj, pri čemu se svakom aspektu procesa dizajna i izrade posvećuje dužna pozornost. Nas je, primjerice, u potpunosti oduševio izbor materijala kojima Bloc Outdoor presvlači svoje sofe, stolice i ležaljke, koji ove komade čini otpornima na UV zrake, kišu, mrlje i plijesni. U kombinaciji s najkvalitetnijim drvom, nastaju outdoor modeli namještaja u koje ćete investirati jednom i zatim ih u svom domu ili vikendici imati za cijelu vječnost.

Stvorite i vi svoj privatni mali raj u kojem će sve biti podređeno trenutku i užitku, i to posjetom zagrebačkom Bloc Outdoor showroomu, a mi vam još malo sjajne Bloc Outdoor inspiracije donosimo u nastavku!

Puku Safari Lodge
Double Serengeti lounger, private villa
Stellenzict Winery, Stellenbosch

Foto: Bloc Outdoor

Učitati još
Zatvori