Ulovite cjelodnevni chill u ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara

Ulovite cjelodnevni chill u ljetnom
vrtu Vintage Industrial Bara

Ljeto je napokon stiglo u Zagreb i on je definitivno živnuo, barem što se različitih događanja tiče. Svi imamo svoja omiljena mjesta na koja rado odlazimo popiti piće, a među njima je i terasa Vintage Industrial Bara.

Terasa Vintage Industrial bara

Više od sedam godina ovaj klub u Savskoj 160 omiljeno je mjesto za izlazak a upravo je mnogima bio prvi na listi čim su se ugostiteljski obrti otvorili. Iskoristite ovaj predivan ljetni dan da popijete piće na najšarenijoj i najomiljenijoj terasi u gradu kao i u Grif baru. Sakrivena u dvorištu jedne od najfrekventnijih ulica u gradu, u prostoru bivše tvornice dugmadi. Industrijski uređena, prijateljska. Za djecu, pse, stare i mlade. S godinama je postala omiljeno mjesto za popiti kavu preko dana ili za lagani noćni izlazak. Redovito se vraćaju i domaći i strani gosti prvenstveno zbog dobre atmosfere, bogatih glazbenih sadržaja i uvijek nasmijanih konobara.

Terasa radi od 9 do ponoći od ponedjeljka do četvrtka, a petak i subotu od 9 do tri. Za sigurnost se ne morate bojati jer su stolovi postavljeni sa metar i pol razmaka. Nakon odlaska svakog gosta stolovi se odmah dezinficiraju. Sad znate kamo nakon posla, ako već ne stižete kroz dan uloviti dašak zelene oaze, šarenih detalja i neba ofarbanog šarenim svijetlima. Grif Bar također će raditi prema istim pravilima, pa ako ne ulovite mjesto na terasi, opustite se u najljepše uređenom “dnevnom boravku” Zagreba. Nemamo što drugo reći nego vidimo se u Savskoj 160.

Učitati još
Zatvori