Ukrasi za dom s motivom zvijezde za najljepši blagdanski ugođaj

Ukrasi za dom s motivom zvijezde za
najljepši blagdanski ugođaj

Blagdansko raspoloženje definitivno je ušetalo u naše živote i ponovno našu pažnju usmjerilo na dekoracije, poklone i mirise koji nas uveseljavaju. I ove ćemo godine interijere ukrasiti sjajnim detaljima koji će učiniti da se osjećamo ljepše i radosnije. Također, uz lampice, svijeće i šljokice potpuno ćemo zaboraviti na hladnoću koja nas okružuje.

Mnogi od vas su već zasigurno počeli s ukrašavanjem, a u planu je i obnavljanje blagdanskog dekorativnog asortimana koji već posjedujete. Kutije s blagdanskim sitnicama za uljepšavanje doma već se otvaraju i izvlače se zvjezdice, kuglice i lampice uz koje je prava milina boraviti u svakom prostoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seaside Inspired (@sandandseagulls) on

Najljepši je doživljaj dočekati da padne mrak, a upale se lampice koje kreiraju tako ugodan ambijent.

Osim što će ovih dana u prostoru dominirati blještavilo i miris domaćih kolačića, za pravi doživljaj Božića sve češće ćemo viđati motiv zvijezde bez kojega je nemoguće zamisliti blagdanski ambijent. Božićna zvijezda simbolizira Betlehemsku zvijezdu koja je Sveta tri kralja dovela do mjesta gdje se rodio Isus pa je njezina simbolika posebno vezana za kršćanstvo.

Stoga se već stoljećima, tradicionalno domovi dekoriraju zvijezdama s optimizmom gledajući u bolju i radosniju budućnost, ali i prisjećajući se religioznih poruka.

božićna su drvca gotovo nezamisliva bez zvijezde na svom vrhu, no ovaj se motiv sve češće pojavljuje i na svijećnjacima, pladnjevima, lampicama, lusterima, nakitu za bor pa čak i jastučićima koji se specijalno u blagdansko vrijeme iznose kako bi oplemenile prostor i učinile ga dodatno svečanim, a u isto vrijeme ugodnim.

U nastavku donosimo ponudu poznatih brendova s detaljima za uređenje prostora koji su u svoje ovogodišnje blagdanske kolekcije uvrstile zvijezde. Uz malo spretnosti i maštovitosti, svaki će dom postati potpuno očaravajuća zona blagdanskog ugođaja. Zvijezdama dekorirajte blagdanski stol, dnevnu sobu u kojoj ćete sa svojim dragim ljudima provesti sate i sate upražnjavajući istinski hedonizam. Zvijezde stavite na police, vrata i bor, a u prozoru neka udahnu svjetlo optimizma kako i priliči blagdanskom ozračju.

Zara Home

Zar Home

Zara Home

Zara Home

Yisk

Yisk

Antropologie

Ikea

Ikea

Ikea

Ikea

Ikea

Ikea

Momax

 

Foto: Unsplash, Momax, Ikea, Instagram, Zara Home, Antropologie

Učitati još
Zatvori