U ovoj kamenoj vili u Zaostrogu želimo provesti ostatak ljeta

U ovoj kamenoj vili u Zaostrogu
želimo provesti ostatak ljeta

Možete li zamisliti ljeto u kamenoj kući usred mediteranskog raja? To je zasigurno jedan od najdivnijih prizora, ali i načina za idealno provođenje godišnjeg odmora. Upravo se takvo jedno šarmantno zdanje krije u dalmatinskom mjestašcu Zaostrogu, poznatom po najdojmljivijim ljetovanjima. Riječ je o kamenoj Villi Ana.

Ova kamena vila smjestila se između planine Biokovo i mora, pod brdom Viter te pruža nezaboravan odmor u srcu Dalmacije, malom mjestu Zaostrog. Njena zelena okućnica, ljetna kuhinja te prostrano dvorište s otvorenim bazenom i panoramskim pogledom upotpunit će vaš jedinstven doživljaj u oazi mira i tišine, skrivenoj od gužve i vreve.

Ova prekrasna, rustikalna kuća stara je 200 godina, a danas je temeljito renovirana i moderno opremljena. Klasičan stil i decentnost pretvara ovaj prostor u poželjno mjesto za odmor.

U prizemlju kuće, u kojoj se može ugodno smjestiti šestero ljudi, nalazi se kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak i kupaonica, a dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i prekrasnim pogledom na more i otoke su na katu.

Svoje mjesto u ovoj kamenoj vili možete rezervirati putem e-mail adrese info@villaanacroatia.com ili posjetite stranicu villaanacroatia.com.

 

Foto: Villa Ana Croatia

Učitati još
Zatvori