U ovaj divno uređeni starogradski stan odmah bismo uselili
U ovaj divno uređeni starogradski stan odmah bismo uselili

U ovaj divno uređeni starogradski
stan odmah bismo uselili

Ima nešto doista posebno u tome kada interijer uredimo točno onako kako nama odgovara. Ipak je to prostor u kojem boravimo, radimo, smijemo se, odmaramo i pripremamo za dan. Kada pažnju posvetimo detaljima koji ga čine toplim tada on postaje naš mali hram i utočište. Upravo zato često tražimo inspiraciju u brojnim stanovima na internetu ne bi li pronašli još pokoju super ideju koju možemo implementirati u naše životne prostore. Ovaj stan na berlinskoj adresi savršen je primjer kako staroj gradnji dati taj moderni touch te kako neopterećenost i lepršavost itekako mogu imati odjek u uređenju interijera. Zavirite s nama u ovaj bajkoviti stančić i inspirirajte se za proljetno preuređenje doma.

Casa Filipe

Casa Filipe pravi je primjer modernog, ležernog boho pristupa u uređenju interijera. Open space, veliki prozori koji svakodnevno puštaju veliku količinu svijetla, svijetli zidovi i zavjese sve to odaje dojam puno većeg prostora nego što on zapravo je, pa je to uvijek dobar trik ako se mučite s malim životnim prostorima. Unikatni detalji poput umjetničkih djela na zidovima ili keramičkih vaza svakom, pa tako i ovom, interijeru daju tu posebnu notu osobnosti. Minimalizam se ovdje definitivno poštuje, a bijelu boju razbijaju šareni detalji poput živog cvijeća koje instantno popravlja raspoloženje svakog doma.

Jednostavni detalji za savršen rezultat

U ovako uređene stanove najbolje pristaje namještaj od prirodnih materijala, pa tako ovim prostorom dominira drvo uz minimalističke metalne, staklene i kožne intervencije. Neobičan stolić, kožna fotelja i zanimljive lampe čine neobičan sklad koji na prvu nije zamisliv. To je samo dokaz da naoko nespojivi elementi itekako mogu funkcionirati ako se ispune drugi uvjeti u prostoru. U ovom slučaju prostranost i minimalizam dozvoljavaju svaku “pogrešku” i savršeno ju uklapaju u cijelu priču. Za kraj savršen dodatak svakom prostoru su naravno biljke. Osim što unose dašak prirode u interijer tu su da nam pomognu da se osjećamo bolje i da udišemo čisti zrak. U svakom slučaju ovaj stan s bezbroj ideja može itekako biti inspiracija, stoga se prepustite istraživanju.

Učitati još
Zatvori