Tri nevjerojatne vile smjestile su se na osami nadomak Karlobaga

Tri nevjerojatne vile smjestile su se
na osami nadomak Karlobaga

Ove tri moderne vile, izašle iz nagrađivanog arhitektonskog studija Proarh, savršeno se uklapaju u sve veće želje turista za osamom i privatnosti, ali uz sve pogodnosti i luksuz koje nam nudi moderno opremljen dom.

Bez obzira koju odaberete, Vilu Rock, Vilu Salt ili Vilu Sea, uživat ćete u modernoj arhitekturi, lijepo uređenim interijerima  i prekrasnom pogledu sa svih strana.

Nalaze se na samo 2,5 sati vožnje od Zagreba, u malom selu Lukovo Šugarje koje broji jedva 30 stanovnika. Daleko od gradske vreve, velikih plaža i općenito ostalih turista, a opet dovoljno blizu mnogih velikih atrakcija i mogućnosti za aktivan odmor. Direktno iz vila možete krenuti planinarskim putem do Šugarske Dulibe na Velebitu, a unutar sat vremena vožnje, možete posjetiti Zadar, NP Paklenicu, Sjeverni Velebit, Plitvice, Otok Pag ili Otok Rab te mnoge lokalne atrakcije i znamenitosti.

Kuće su smještene na vlastitom rtu na samo nekoliko koraka od mora. Svaka vila ima svoj slatkovodni bazen i prekrasan pogled na more i otok Pag. U zaštićenoj uvali na lijevoj strani rta nalazi se prirodna šljunčana plaža, a odmah ispod vila i privatna plaža ugniježđena u stjenovitoj obali.

Svaka vila pokriva oko 150 m2, a sastoji se od tri spavaće sobe s en-suite kupaonicama na prvom katu i dnevnim boravkom, te još jedne spavaće sobe i kupaonice u prizemlju. Iz prizemlja stepenicama dolazite do najvažnije prostorije u kući koja sadrži veliku luksuzno opremljenu kuhinju sa stolom za blagovanje, vanjski kamin na drva te dodatni WC i praonicu rublja. Izlaz je na prekrasnu vrtnu terasu s bazenom, prostorom za opuštanje, ležaljkama i vanjskim tušem.

Više o ovim vilama i mogućnostima najma saznajte ovdje.

Vila Salt
Vila Salt
Vila Salt
Vila Sea
Vila Sea
Vila Sea
Vila Rock
Vila Rock
Vila Rock
Vila Rock
Vila Rock
Učitati još
Zatvori