5 trendova u uređenju interijera koji vladaju ove sezone

5 trendova u uređenju interijera
koji vladaju ove sezone

@frenchstyle.agi

Ako razmišljate da ove jeseni i zime promjenite stil i izgled vašeg životnog prostora, možda vas inspiriraju najnoviji trendovi u uređenju interijera. Paun plava i crne kuhinje vrući su trend, a svi oni koji su ljubitelji neutralnih nijansi ne moraju očajavati jer su i one su vrlo poželjne ove sezone. Svoj prostor možete preurediti kupnjom novog komada namještaja ili stavljanjem zidnih tapeta ili ga samo osvježiti dekoracijama poput nove vaze ili ukrasnog jastuka. U nastavku otkrijte 5 vrućih trendova koji vladaju ove sezone. Možda dobijete inspiraciju…

Paun plava

Paun plava daje snažan izgled interijeru, a odlično će izgledati u kombinaciji s nekom svijetlijom bojom poput milenial ružičaste. Tamniju nijansu plave možete iskoristiti za zavjese i posuđe kao na ovoj fotografiji, a odlično se slaže s tamnim drvom, okerom i cvjetnim uzorkom.

Crni namještaj i kuhinje

Crna je uvijek poželjna i dobrodošla u interijerima jer ju je jednostavno kombinirati s drugim bojama. Ove jeseni i zime poželjna je na namještaju, pogotovo u kuhinji. Od stolaca s crnim detaljima do kuhinjskih elemenata – sve je dobrodošlo. Crna prostoru daje sofisticiranost, dramatičnost i dubinu, pogotovo kad je upotpunjena metalnim dodacima i dobrom rasvjetom.

Neutralni tonovi

Ako ne volite tamne boje, ne brinite, neutralni tonovi također su poželjni ove sezone. Prostor u neutralnim bojama uvijek izgleda elegantno i sofisticirano. Rasvjeta organskog oblika može vam poslužiti kao glavna točka prostora oko koje ćete uskladiti ostale elemente u toplijim bojama.

Retro grafike

Jedan od najbržih i najboljih načina da budete u korak s trendovima i u svom prostoru napravite male, ali vidljive promjene je primjerice, kupovina nove posteljine, tegli s cvijećem ili prekrivača. Takvi detalji osvježit će vaš prostor, a ne zahjevaju njegovo preuređenje. S obzirom da je retro izgled i dalje popularan, svoju spavaću sobu ove jeseni osvježite posteljinom čistih linija i geometrijskih oblika.

Ružičasta i zelena

Nijanse ružičaste i zelene u kombinaciji uvijek izgledaju predivno, a ove su godine također veliki trend. Možete ih koristiti u obliku pozadine ili prostor podići dekoracijama poput vaze, jastuka ili prekrivača. Tapeta s printom palme također je vrući trend, a s njom ćete podići cijelu prostoriju.

Foto: Marks & Spencer, John Lewis & Partners, H&M Home, Sainsbury’s Home, Made

Učitati još
Zatvori