Pet trendi lampica koje krase hrvatske domove ovog Božića

Pet trendi lampica koje krase
hrvatske domove ovog Božića

Prosinac je mjesec u kojem su naše misli usmjerene samo na blagdane, a sve oko nas u znaku je Božića. Kako datum na kalendaru raste, tako nama postaje toplije oko srca, a naši interijeri pretvaraju se u prave božićne bajke. I ove godine glavnu ulogu ima božićna rasvjeta. Kakvu odabrati donosimo u kratkom trendi vodiču.

Trendi božićna rasvjeta

Žaruljice su se odavno preselile s naših jelki u ostale dijelove interijera i eksterijera, pa se svake godine trudimo blagdanski duh postići upravo njima. LED rasvjeta, božićne zvijezde, mikro lampice, svijetleći borići, razni ukrasi u o obliku poklona koji svijetle, ideja je pregršt, a na vama je da odaberete one koji najviše odgovaraju vašem stilu.

Svjetleće božićne zvijezde

Svjetleće božićne zvijezde apsolutni su hit u božićnom ukrašavanju unazad nekoliko godina pa jednako tako i ove. Zapravo se radi o papirnatom sjenilu za žarulju visilicu koje je najčešće perforirano kako bi dalo još ljepši svjetlosni otisak na zidu. Za idealnu kombinaciju mogu se spajati različiti kablovi s omiljenom zvijezdom – kako bi se što bolje uklopilo u vaš interijer. Ovi ukrasi nam se toliko sviđaju u našim domovima da ih često ostavimo sve do ljeta, jer zašto ne?

LED rasvjeta

LED žaruljice različitih veličina uvijek su dobar odabir bez obzira o kakvom se interijeru ili eksterijeru radi. Za proizvodnju svjetla koriste diode koje emitiraju svjetlost, a ne niti, a budući da se ne zagrijavaju, sigurna su za korištenje unutar božićnog drvca i vijenaca. Ledice dolaze u svim mogućim oblicima – LED lampice, cijevi, trake… Možete čak pronaći svjetla u obliku pahuljice, kuglice ili snjegovića. Izdržljive su i sigurne na dodir, a osim toga i energetski učinkovite stoga će vam smanjiti račun za struju.

Mikro lampice

Mikro lampice idealne su za decentne i minimalističke interijere. S tankom gotovo neprimjetnom žicom i često na baterije, mogu se montirati bilo gdje. S njima možete izrađivati različite ukrase, možete ih omatati oko vijenaca, ljestvi, biljaka, ali i kao dekoraciju na božićnom stolu.

LED drvca

Unazad nekoliko godina posebno su popularna i LED drvca. Osim što nećete imati nepotrebni nered od iglica, lijepo blago led svijetlo osvijetlit će vaš dom i stvoriti pravi blagdanski ugođaj. Dolaze u doista raznim veličinama, od malih do velikih primjeraka, a ne troše previše energije pa su idealni i kao ušteda.

Klasične lampice

Ponekad je jednostavnost najbolji odabir kada govorimo o božićnom uređenju doma. Obične žaruljice kakve smo imali u našim domovima kad smo bili mali mogu nas asocirati na najljepše trenutke djetinjstva. Odaberite one u bijeloj boji ili pak šarenoj s prigodnom glazbom da retro ugođaj bude potpun.

Odaberite HEPI

Odabirom pravih božićnih lampica možete uštedjeti na računima i učiniti svoj dom sigurnijim u blagdansko vrijeme. Hepi je inovativni proizvod HEP Opskrbe s najpovoljnijom cijenom struje za vaše kućanstvo. Ugovorite Hepi i ostvarite uštede uz pouzdanog hrvatskog opskrbljivača.

Odaberite Hepi tarifni model i iskoristite sljedeće pogodnosti:

• Bez ugovorne obveze
• Najpovoljnija cijena struje – 5% popusta na osnovni cjenik
• Skupljanjem bodova u Hepi klubu programu vjernosti uštedite dodatnih 3,2%
• Oslobodite se plaćanja opskrbne naknade – Samoočitanjem brojila umanjite račun za 100 kuna godišnje
• Koristite m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama
• Pratite potrošnju i troškove online putem aplikacije Moj Hepi račun
• Plaćajte račune u pošti i FINA-i bez naknade

Više informacija potražite ovdje.

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori