Trend koji volimo: Topli sepia tonovi u interijeru

Trend koji volimo: Topli sepia
tonovi u interijeru

Srpanj je mjesec koji poistovjećujemo s godišnjim odmorima. U ovo vrijeme sve je prilagođeno uživanju i antistres strategiji. Lifestyle u srpnju je idiličan i razigran, a poseban je naglasak na skladu i harmoniji, kako s prirodom, tako i s nama samima. Stoga je i prostor u kojem živimo usklađen s takvim načinom života koji nosi srpanj.

Prozračni i prirodni materijali

Prozračni i prirodni materijali, puno svježine i svjetlosti, nježne boje, biljke i drvo prava su srpanjska estetika za interijere u kojima se volimo opuštati. No, neki odvažniji ljubitelji interijera, kreiraju trendove koji su jednako tako prozračni i opuštajući, ali su i efektni. Obogaćeni su kontrastnim detaljima koji svojom odvažnošću naglašavaju karakter prostora, a to je postignuto s puno svijetlih boja s nekoliko tamnih detalja koji su najviše zastupljeni u ukrasima i komadima namještaja, poput naslonjača ili stolica.

Sepia tonovi

Sve više je zastupljeno uređenje interijera u sepia tonovima gdje dominira bijela boja u kombinaciji s bojom hrđe, oker, brončanom, terracottom, bež te bojama zemlje i drveta. Lijepo uređen prostor koji stvara cozy atmosferu djeluje stimulirajuće i inspirativno, a to nam je važno kako bismo upili energiju koja nam je potrebna za izazove koji su pred nama. Uređenje u sepia tonovima odlično pristaje i starim kućama u cottage stilu, ali pruža šarm modernim i urbanim prostorima. Zbog svoje nenametljivosti i profinjenosti ovakav stil jednostavno je primijeniti u uređenju apsolutno svih prostorija. Tako se stvara osjećaj ugode i ležernosti u cijelom domu. Umirujuće i čiste linije odlično pristaju ovakvom ambijentu u kojemu je lako otpustiti stres i isprazniti glavu od briga.

Pronašli smo nekoliko domova na Instagramu koji su savršen primjer ovakvog uređenja interijera. Njigove vlasnice velike su poznavateljice estetike, utjecajne su lifestlye blogerice i ljubiteljice hedonizma stoga se možemo barem malo nadahnuti njihovim idejama.

Mor til Mernee

Učitati još
Zatvori