Tiny house na Mrežnici za pravi robinzonski odmor

Tiny house na Mrežnici za pravi
robinzonski odmor

Odmor na koji odlazimo da bi se u potpunosti isključili, i fizički i mentalno, danas gotovo pa postaje imperativ. Toliko smo vezani uz tehnologiju i svoje poslove da je od virtualnog svijeta teško pobjeći, a vikend punjenje baterija u prirodi definitivno je rješenje za svu negativu koja se u nama gomila kada smo stalno “uključeni” u mobitele, kompjutere, društvene mreže i slično.

Riverland Mrežnica

Mrežnica je jedna od destinacija u Hrvatskoj gdje ćete takav odmor čak i s lakoćom ostvariti, pogotovo ako pomno odaberete smještaj. A pravu robinzonsku opciju imate u Riverland zelenoj oazi u kojoj se nalaze dvije minijaturne kuće koje imaju sve što vam treba. Tiny living je trend, za mnoge ipak previše ekstreman, no zato se jedan vikend možete obvezati da isprobate ovaj način života te otkačite sve negativno što ste skupljali kroz tjedan.

Svaka kućica može primiti dvije do četiri osobe. Ima pogled na rijeku, malu terasu za uživanje, a u unutrašnjosti krevet na galeriji te sofu u podnožju. Ovaj je odmor i za ekološki osviještene jer kućice imaju solarno napajanje, samo treba odabrati još nekoliko preostalih toplih vikenda jer se tuševi nalaze na otvorenom.

Više informacija nađite na Facebook i Instagram profilima Riverlanda.

Foto: Riverland

Učitati još
Zatvori