Odjenite svoj dom za ljetne dane u najfinije lanene komade

Odjenite svoj dom za ljetne dane u
najfinije lanene komade

@timelesslinen

Ako moramo izabrati jedan materijal koji više govori ‘ljeto’ onda je to zasigurno lan. U modnoj industriji upravo pred kraj proljeća kolekcije osvanu u najljepšem lanenom ruhu. Ove godine trend se iz garderobe preselio i u interijere što su potvrdili neki od najefektnije uređenih domova na Instagramu. Laneni komadi za dom tako su samo potvrdili već ionako veliku popularnost. Ususret vrućini ljetnih žega kada ćemo utočište tražiti u udobnosti doma lan se nameće kao logično rješenje za krevetninu, jastučnice i ostale tkanine koje svakodnevno koristimo.

Timeless Linen su bezvremenski laneni komadi za dom baš kao što im i ime kaže. Kreativni studio sa sjedištem u nizozemskom gradiću Hagu poslužio nam je kao inspiracija za uređenje doma u laganom, ljetnom štihu.

Trend u interijerima: laneni komadi za dom

@timelesslinen

Svi želimo dočekati goste u domu s najtoplijom dobrodošlicom. Dio toga čine rituali objedovanja iz lijepog seta posuđa i naravno, dekoriranje stola. Potruditi se oko serviranja hrane i kreiranja lijepe atmosfere nije rezervirano samo za vikende i praznike, a kultura i svijest o tome sve više jačaju zahvaljujući online platformama. Ako pratite Instagram profile posvećene interijerima ili gastro blogere, značajan dio svake fotke čine detalji koji kreiraju cjelokupnu atmosferu za savršeni ‘home entertainment’. Za one koji svoje recepte žele prikazati u najboljem svjetlu, kuhinjske krpe i stolnjaci u matiranim tonovima i mekim naborima apsolutni su ‘must’. Laneni komadi za dom poznatog nizozemskog brenda tu ulaze u priču i cijeli doživljaj dekoriranja stola i uređenja doma podižu na novu razinu.

Ljetni ‘home entertainment’

@timelesslinen

Inspiraciju za savršenu ljetnu atmosferu u domu pronašli smo u studiju Timeless Linen, a u glavnoj ulozi nalaze se laneni komadi za dom koji već mirišu na duge tople dane. Prirodni materijali uvijek su poželjni u domu, a zemljani tonovi još su k tome i estetski ugodni oku. Raskošan lan idealna je tkanina za krevetninu jer diše, hladi i godi koži pa ćete neometano i lagano prespavati noć. Prednost se nalazi i u činjenici da krevetninu i jastučnice ne morate peglati jer izgleda jednako divno u ‘sirovom’ izdanju. Sve sitnice koje čine dom, ali i poneki odjevni komad za male i velike možete potražiti na službenom web-shopu i dočekati ljeto u najljepšem raspoloženju, obavijeni lanom.

@timelesslinen
@timelesslinen
@timelesslinen

Foto: Instagram (@timelesslinen)

Učitati još
Zatvori