Sve što vam treba za najljepše poklone ovog Božića

Sve što vam treba za najljepše
poklone ovog Božića

Ekipa iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink koja je osvojila srca slavljenika i njihovih bližnjih sa svojim zabavnim čestitkama, osim novih božićnih čestitki, ovih blagdana pripremila je i limitirano izdanje papira i vrpci za zamatanje poklona.

Odabrati sitnice za svoje najmilije, iako najslađi, ponekad i nije najlakši zadatak. Izbor je povelik, ali put do najdražih osmijeha ipak ćete najbolje naći sami. Think Ink učiniti će jednostavnijim onaj završni dio – zamatanje poklona.

Think Ink božićni papir

Božićni papir za zamatanje dolazi u atraktivnom kraft izdanju koje će se savršeno uklopiti uz svako božićno drvce, i to upravo u motivima božićnih jelki i malog fiće prepunog poklona s natpisom koji tako rado volimo čuti ”Božić je stigao!”. Uz njega će idealno pristajati satenske vrpce u crnoj, bogato zelenoj i fuksija rozoj boji ili pak prepoznatljive pletene špagice za još rustikalnije izdanje. Poigrajte se omotavanjem, a za dodatan efekt, ubacite i koju borovu grančicu ili unesite malo boje božikovinom.

Ako vam pak u ovo blagdansko doba pobjegne vrijeme, a događa se i najboljima, Think Ink u ponudi ima i neodoljive poklon vrećice za last minute opciju. Nitko neće znati da ste poklone kupovali u zadnji tren.

Think Ink linija za poklone čeka vas u svim BIPA prodavaonicama, dok čestitke možete potražiti u svim BIPA te odabranim TISAKmedia i Emmezeta prodavaonicama.

Za više informacija, ali i inspiracije, pratite Think Ink na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Foto: Think Ink

Učitati još
Zatvori