Vodeći salon luksuznog namještaja povodom godišnjice predstavio najnovije trendove u uređenju vanjskih prostora
Vodeći salon luksuznog namještaja povodom godišnjice predstavio najnovije trendove u uređenju vanjskih prostora

Vodeći salon luksuznog namještaja povodom godišnjice predstavio najnovije trendove u uređenju vanjskih prostora

Themelia, vodeći salon luksuznog namještaja, sinoć je na partyju povodom proslave 30 godina okupio 200 gostiju iz svijeta dizajna, arhitekture, mode i umjetnosti. Ova posebna večer označila je tri desetljeća strastvene posvete stilu, estetici, kvaliteti, dizajnerskoj genijalnosti i inovaciji u svijetu produkt dizajna i interijera. U showroomu Themelije, gosti su uživali u događaju koji je spojio vrhunski dizajn, gastronomiju i glazbu. Posebna gošća ovog eventa bila je renomirana arhitektica i dizajnerica Monica Armani koja je gostima pružila uvid u svoju viziju dizajna interijera.

Themelia_Themelia tim
Themelia tim
Themelia_Clarissa Ballabio, Monica Armani, Aleš Kerševan
Clarissa Ballabio, Monica Armani, Aleš Kerševan

Najnoviji trendovi u uređenju vanjskih prostora

Gosti su imali priliku otkriti najnovije trendove u uređenju vanjskih prostora i istražiti dio asortimana vanjskog namještaja koji je Monica Armani dizajnirala za brendove B&B Italia, Tribù i Varaschin. Svaki komad odražava jedinstveni dizajn i pažljivo odabrane materijale, nudeći suptilne detalje i praktična rješenja. Ipak, posebnu pažnju prisutnih privukli su Allure O’ stol i Flair O’ stolica, koje je Monica Armani dizajnirala za B&B. Inspirirani glamurom ikone Jackie O’, ovi komadi sjajno kombiniraju eleganciju i funkcionalnost, ističući gracioznu snagu dizajna.

Hvala Themeliji na izvrsnoj dobrodošlici i interesu prema mom radu. Uvijek je zadivljujuće vidjeti kako je moj dizajn svojevrsni jezik koji mi omogućuje da se povežem s ljudima iz cijelog svijeta. Lijepo je vidjeti kako svijet koji dijelim s Nives i njezinim timom unosi emocije u živote drugih ljudi. – Monica Armani, arhitektica i dizajnerica 

Themelia_Melita Matasić Paić, Nives Simeunović, Ana Bilan Maravić
Melita Matasić Paić, Nives Simeunović, Ana Bilan Maravić
Themelia_Nives Simeunović, Davor Mateković
Nives Simeunović, Davor Mateković
Themelia_Nives Simeunović, Hrvoje Lovošević
Nives Simeunović, Hrvoje Lovošević
Themelia_Nives Simeunović, Jadranka Polak, Ana Bilan Maravić
Nives Simeunović, Jadranka Polak, Ana Bilan Maravić
Themelia_Nives Simeunović, Vedrana Ergić
Nives Simeunović, Vedrana Ergić
Themelia_Zlatko Barović, Dora Barović, Vesna Dalbelo, Nives Simeunović, Vesna Kresnik Vojnović
Zlatko Barović, Dora Barović, Vesna Dalbelo, Nives Simeunović, Vesna Kresnik Vojnović

Proslaviti 30 godina Themelije znači proslaviti tri desetljeća strasti, predanosti i izvrsnosti. Zahvaljujući našim klijentima, partnerima i nevjerojatnom timu, Themelia je postala sinonim za eleganciju, kvalitetu i luksuz. Gledajući unatrag, osjećamo ponos zbog svega što smo postigli, ali i uzbuđenje za sve što tek dolazi. Hvala svima koji su bili dio našeg putovanja i veselim se budućnosti koju gradimo zajedno.Nives Simeunović, osnivačica Themelije

Themelia_NIves Simeunović i Monica Armani
NIves Simeunović i Monica Armani

Themelia je već 30 godina zastupnik za vodeće svjetske brendove namještaja

Themelia nije samo salon namještaja već centar kreativnosti gdje se susreću najprestižniji brendovi i najstrastveniji dizajneri. Njihova ponuda najluksuznijih brendova obuhvaća imena kao što su Vitra, Poliform, B&B Italia, Maxalto, Artek, Magis, Porada, Tribù, Flos i mnogi drugi. Svaki od ovih brendova nosi svoj pečat kvalitete, inovacije i beskompromisne estetike istih vrijednosti koje odražava i sama Themelia. Kroz protekla tri desetljeća Themelia nije samo opremala domove i poslovne prostore već je oblikovala živote svojih klijenata pretvarajući njihove prostorije u oaze elegancije, udobnosti i stila. Bez obzira jeste li novi u svijetu dizajna ili iskusni profesionalac Themelia je uvijek tu da vam pruži stručnost, podršku i inspiraciju.

Themelia_Clarissa Ballabio, Monica Armani, Aleš Kerševan
Clarissa Ballabio, Monica Armani, Aleš Kerševan
Themelia_Danijela Simeunović, Clarissa Ballabio, Monica Armani, Nives Simeunović
Danijela Simeunović, Clarissa Ballabio, Monica Armani, Nives Simeunović
Themelia_Ivana Pirizović
Ivana Pirizović
Themelia_Saša Šekoranja, Kristina Makarun, Vanja Marković
Saša Šekoranja, Kristina Makarun, Vanja Marković

S vizijom koja seže mnogo godina unaprijed, salon nastavlja postavljati standarde izvrsnosti i inspirirati klijente da žive u prostorima koji odražavaju njihovu jedinstvenu estetiku i stil. Themelia ostaje vodeća destinacija za one koji traže najbolje u svijetu dizajna interijera.

Više informacija o centru dizajna Themelia, potražite na web-stranici ili Instagram profilu.

Themelia_1
Themelia_2
Themelia_14
Themelia_8
Themelia_11
Themelia_22
Themelia_24
Themelia_27

Foto: PR

Učitati još
Zatvori